Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το MILKO Τουρνουά 3X3, το περασμένο Σαββατοκύριακο 8 και 9 Απριλίου, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Το τουρνουά δίνει χρώμα στη ζωή εκατοντάδων παιδιών τα Σαββατοκύριακα, χαρίζοντάς τους μοναδικές στιγμές χαράς και παιχνιδιού με πολλά δώρα και εκπλήξεις! Στα τρία πρώτα τουρνουά της φετινής διοργάνωσης, στο Χαϊδάρι, την Καλαμάτα και τη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, συμμετείχαν περισσότερα από 1.000 αγόρια και κορίτσια.

Επειδή το Basket ποτέ δε σταματά, το επόμενο ραντεβού έχει οριστεί για το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Απριλίου στην Ικαρία και τη Νέα Καλλικράτεια.

MILKO και Αθλητισμός πάνε μαζί, γιατί το MILKO από τη ΔΕΛΤΑ δίνει ενέργεια στον οργανισμό, καθώς περιέχει πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες και μέταλλα, και όλα αυτά με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Το μήνυμα του MILKO «ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ» ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από το μπάσκετ, έτσι τα MILKO Τουρνουά 3×3 ενθαρρύνουν τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι. Στο τέλος της πρώτης φάσης των τουρνουά τον Ιούνιο, θα αναδειχτούν με κλήρωση οι τυχεροί νικητές που θα λάβουν ως έπαθλα εισιτήρια για το Τουρνουά Ακρόπολις, δωροεπιταγές αθλητικών ειδών, ενώ κάποιοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά τις προπονήσεις της Εθνικής Ελλάδος!

Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο MILKO 3X3 και ηλεκτρονικά, κάνοντας κλικ εδώ www.milko.gr

logo milko tournoua 3X3