Η VIVARTIA ανακοινώνει σήμερα την υπογραφή δεσμευτικής συμφωνίας για την εξαγορά του υπόλοιπου ποσοστού της στην εταιρεία ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.

Με την εξαγορά αυτή η Vivartia συνεχίζει να ενισχύει την επένδυσή της στον Κλάδο Γαλακτοκομικών, συνεισφέροντας στον περαιτέρω εμπλουτισμό ενός ήδη ισχυρού χαρτοφυλακίου προϊόντων.

Η ΔΩΔΩΝΗ, μια ιστορική ελληνική εταιρεία με τεράστιο αποτύπωμα στην Ήπειρο και την ευρύτερη περιοχή, με επιτυχημένη παρουσία στην ελληνική αγορά και σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα, θα δημιουργήσει επιπλέον προοπτικές ανάπτυξης και ευκαιρίες διείσδυσης σε νέες αγορές για ολόκληρο τον κλάδο των γαλακτοκομικών προϊόντων της Vivartia.

Η Διοίκηση της Vivartia δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ολοκληρώνεται σήμερα η συμφωνία εξαγοράς της ΔΩΔΩΝΗ, μιας ελληνικής εταιρείας με σημαντική παράδοση στον κλάδο των γαλακτοκομικών και ιδιαίτερα της φέτας, ένα προϊόν ταυτόσημο της Ελλάδας. Η εξαγορά αυτή σηματοδοτεί την υλοποίηση του οράματός μας για σταθερή ανάπτυξη στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στηρίζοντας τον πρωτογενή τομέα και την ελληνική οικονομία».