Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στηρίζοντας έμπρακτα τον πρωτογενή τομέα της εγχώριας οικονομίας και τιμώντας τις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχει δημιουργήσει και διατηρεί με τους συνεργαζόμενους παραγωγούς της, ανακοινώνει την προκήρυξη 2 νέων, πλήρων υποτροφιών για τη φοίτηση 2 παιδιών συνεργαζόμενων παραγωγών της, στο Επαγγελματικό Λύκειο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Οι υποτροφίες είναι διετείς και καλύπτουν το κόστος φοίτησης και τα κόστη διαμονής και σίτισης κατά τη διάρκεια των σπουδών των δικαιούχων. 

Με τη συνέχιση της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, παράλληλα με τη διενέργεια εξειδικευμένων εκπαιδευτικών σεμιναριών προς τους συνεργαζόμενους παραγωγούς της, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ δηλώνει ρητά την πρόθεσή της  να στηρίζει τους νέους ανθρώπους που ασχολούνται με την πρωτογενή παραγωγή και την αγροδιατροφή. Πρωτοπόρος στον θεσμό της Συμβολαιακής Γεωργίας και της Ολοκληρωμένης Αγροτικής Διαχείρισης, η εταιρεία διατηρεί σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους παραγωγούς της και δεσμεύεται  για την, από κοινού, βιώσιμη διαχείριση της εύφορης ελληνικής γης.

Περισσότερες πληροφορίες για την προκήρυξη, μπορείτε να βρείτε εδώ.