Διατροφή και Υγεία

Η διαφύλαξη του δηµόσιου αγαθού της υγείας µε την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων διατροφής, καθώς και η μεγαλύτερη δυνατή συμβολή  στη βελτίωση της ποιότητας ζωής συνιστούν τη φιλοσοφία της  Vivartia στον τομέα της διατροφής.

H Vivartia, ακολουθώντας τις σύγχρονες κατευθύνσεις στον τομέα της διατροφής και υγείας, την επιστημονική γνώση και την τεχνολογική εξειδίκευση που διαθέτει, προσφέρει, χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση και στην απόλαυση, προϊόντα με δυναμικά εμπορικά σήματα (ΔΕΛΤΑ, Μπαρμπα Στάθης, Χρυσή Ζύμη, Goody’s, Everest, Flocafe, La Pasteria), υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, που συνιστούν ουσιαστικό όφελος για την ποιότητα ζωής των εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών που την εμπιστεύονται.

Η Vivartia αντιμετωπίζει παράλληλα με ευαισθησία και ευθύνη τα θέματα που σχετίζονται με το αυξημένο ενδιαφέρον των καταναλωτών για πληροφόρηση για τα προϊόντα της και την εκπαίδευση τους για καλύτερες διατροφικές  επιλογές.

Η ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή, με λογική κατανάλωση όλων των τροφίμων ( δεν υπάρχουν «κακά»  ή «καλά» τρόφιμα αλλά κακές ή καλές διατροφικές συνήθειες), ο συνδυασμός με επαρκή φυσική δραστηριότητα και η σωστή ενημέρωση και εκπαίδευση των καταναλωτών για τα τρόφιμα και τις υγιεινές διαιτητικές συνήθειες,  αποτελούν  το πλαίσιο για τη διατήρηση της  υγείας και της ευεξία του ανθρώπου.

Στο πνεύμα αυτό οι Εταιρίες του Ομίλου, με ποικίλους τρόπους και πρωτοβουλίες,   ενημερώνουν τους καταναλωτές για τα  προϊόντα τους και τη συνεισφορά τους στην υγιεινή διατροφή και στηρίζουν τη σχέση τους μαζί τους στις αρχές της ειλικρίνειας, της διαφάνειας και του σεβασμού.