Αντιπροσωπεία από την Κινεζική Πρεσβεία στην Αθήνα επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις όπου παράγεται το γιαούρτι της ΔΕΛΤΑ στον Αγ. Στέφανο Αττικής.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι εκπρόσωποι της Κινεζικής Πρεσβείας συναντήθηκαν με στελέχη της εταιρείας από τις Διευθύνσεις Διεθνών Δραστηριοτήτων, Βιομηχανικής Πολιτικής και Έρευνας και Ανάπτυξης. Ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και είδαν από κοντά τη διαδικασία παραγωγής του ελληνικού γιαουρτιού, από την παραλαβή του γάλακτος μέχρι τη συσκευασία του για τη διάθεσή του στην αγορά, ενώ ακολούθησε γευστική δοκιμή προϊόντων.

Οι εκπρόσωποι της Πρεσβείας εκτίμησαν ιδιαίτερα το υψηλό επίπεδο των εγκαταστάσεων της ΔΕΛΤΑ και των τεχνολογιών της, ενώ αξιολόγησαν πολύ θετικά τη γεύση των προϊόντων της. Εκτίμησαν, τέλος, ιδιαίτερα τις αυστηρές προδιαγραφές και πρότυπα που εφαρμόζει η εταιρεία στη λειτουργία της.

Η Εμπορική Ακόλουθος κα Zhou Ruojun ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της εταιρείας για τη θερμή υποδοχή και την όλη διοργάνωση της επίσκεψης, ενώ δήλωσε ότι η Κινεζική Πρεσβεία επιθυμεί να δράσει ως γέφυρα προς διευκόλυνση της επιχειρηματικής συνεργασίας των δύο χωρών. Όπως ανέφερε η Εμπορική Ακόλουθος, οι εκπρόσωποι της Πρεσβείας αποκόμισαν πολλές γνώσεις σχετικά με τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τόσο από τα στελέχη της εταιρείας, όσο και παρακολουθώντας την όλη διαδικασία παραγωγής του γιαουρτιού.

Η ΔΕΛΤΑ, εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα, παράγει προϊόντα που καλύπτουν τις διατροφικές ανάγκες όλων των ηλικιών και βρίσκεται δίπλα σε κάθε οικογένεια.  Στηρίζει την ελληνική οικονομία, τη βιώσιμη ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και ιδιαίτερα της κτηνοτροφίας, ενώ παράλληλα επενδύει στην καινοτομία και στη χώρα γενικότερα.