Η ΔΕΛΤΑ, στο πλαίσιο των ενεργειών που υλοποιεί με συνέπεια για τη στήριξη και την κάλυψη διατροφικών αναγκών της κοινωνίας, έδωσε το παρόν στο κάλεσμα της ΧΑΝΘ και του «Όλοι μαζί μπορούμε» στη Θεσσαλονίκη για τη συλλογή τροφίμων εν όψει του Πάσχα.  Η ΔΕΛΤΑ και όλοι οι εργαζόμενοί της, στηρίζουν με πράξεις και με συνέπεια τους συνανθρώπους μας στην περιοχή της Β. Ελλάδας. Στη δράση που πραγματοποιήθηκε το  Σάββατο 8 Απριλίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, η ΔΕΛΤΑ διέθεσε δωρεάν περισσότερες από 35.000 μερίδες προϊόντων της, τα οποία παραδόθηκαν στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον, η εταιρεία προσέφερε 36 κιβώτια Γάλα Εβαπορέ ΒΛΑΧΑΣ σε Δήμους και Κοινωνικές Δομές της Β. Ελλάδας, στα σημεία όπου λειτουργούν οι εγκαταστάσεις της εταιρείας και συγκεκριμένα στους Δήμους Δέλτα, Αλεξανδρείας και Θεσσαλονίκης.

Στο ευρύτερο πλαίσιο των ενεργειών στήριξης της κοινωνίας, εντάσσεται και η Πασχαλινή Δράση που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι της εταιρείας για μια ακόμη χρονιά. Μέσα από αυτήν, συγκεντρώθηκαν 185 συσκευασίες τροφίμων μακράς διάρκειας και ειδών οικιακής χρήσης, για τις οικογένειες που στηρίζουν τα κοινωνικά παντοπωλεία Δήμων.

Η ΔΕΛΤΑ και οι εργαζόμενοί της στηρίζουν επί σειρά ετών με πράξεις και κοινωνική ευαισθησία τους συνανθρώπους μας, συμβάλλοντας στην κάλυψη βασικών διατροφικών αναγκών της κοινωνίας.