Τα Goodys Burger House διακρίθηκαν στα φετινά Franchise Business Awards με το βραβείο Social Responsibility για το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ArGOODaki, που εδώ και 14 χρόνια ενώνει χιλιάδες καταναλωτές σε μία εκστρατεία προσφοράς και έμπρακτης αγάπης για τα παιδιά σε ανάγκη.

Τα βραβεία Franchise Business Awards διοργανώθηκαν για 8η συνεχόμενη χρονιά με την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ). Στόχος των βραβείων Franchise Business Awards είναι να επιβραβεύσουν τις αλυσίδες, τους επιχειρηματίες και τα στελέχη του κλάδου αναδεικνύοντας τις επιχειρήσεις που συνεχίζουν να επενδύουν και να παραμένουν ανταγωνιστικές στις αγορές που δραστηριοποιούνται.   Η ανάδειξη των νικητών πραγματοποιήθηκε μέσα από τους αναγνώστες του περιοδικού Franchise Business και τους επισκέπτες της ιστοσελίδας www.franchise.gr.

Η συγκεκριμένη διάκριση είναι σημαντική καθώς το κοινωνικό πρόγραμμα ArGOODaki αποτελεί τον μακροβιότερο και πιο καταξιωμένο θεσμό κοινωνικής προσφοράς και έμπρακτης αγάπης για παιδιά. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Κοσμάς Κροκίδας, Marketing Manager Goody’s «Είναι μία σημαντική διάκριση που μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας υλοποιώντας  έργα ουσιαστικής και έμπρακτης προσφοράς για τα παιδιά σε ανάγκη σε όλη την Ελλάδα. Από το 2002 έως σήμερα ο θεσμός κοινωνικής προσφοράς, ArGOODaki, έχει βοηθήσει έμπρακτα πάνω από 15.000 παιδιά έχοντας διαθέσει περίπου 4.000.000 ευρώ σε δράσεις ενώ πάνω από 6.000.000 είδη ArGOODaki υπάρχουν στα ελληνικά σπίτια. Ο στόχος μας είναι τα Goodys Burger House να συνεχίσουν να συνεισφέρουν ουσιαστικά σε έργα αφιερωμένα αποκλειστικά στα παιδιά».