Εάν ο έρωτας περνάει από το στομάχι τότε σίγουρα οι ερωτευμένοι της πόλης θα περάσουν από την Kuzina στις 14 Φεβρουαρίου. Γατί εκεί, ο διάσημος chef Άρης Τσανακλίδης, θα τους περιμένει έχοντας ετοιμάσει ένα ειδικό menu μόνο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Οι λάτρεις του εστιατορίου θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν επίτιμοι καλεσμένοι της Kuzina και να γιορτάσουν με το άλλο τους μισό αυτή την ξεχωριστή μέρα, στη ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα του εστιατορίου, απολαμβάνοντας τις μοναδικές συνταγές του καταξιωμένου chef.

Η υποδοχή τους θα γίνει με ένα απολαυστικό ποτήρι Moscato D’asti για να χαλαρώσουν και να ενταχθούν στην εορταστική ατμόσφαιρα της ημέρας.

Στη συνέχεια, ξεκινώντας το γεύμα τους, οι επισκέπτες θα επιλέξουν ανάμεσα στη βελουτέ σούπα με γλυκιά κολοκύθα και bisque γαρίδας ή στους διάσημους λουκουμάδες με μους φέτας, λιαστή τομάτα, ελιά & σος ροδιού. To ορεκτικό τους θα συνοδεύσει μία πλούσια σαλάτα με σπανάκι, ρόκα, κουκουνάρι, κράνμπερι, αχλάδι ποσέ, ανθότυρο & βινεγκρέτ από παλαιωμένο βαλσάμικο.

Περνώντας στα κυρίως πιάτα, οι εορτάζοντες θα διαλέξουν ανάμεσα στο φημισμένο χοιρινό, ψημένο στο  φούρνο για 12 ώρες με κρέμα από  βασιλικό & μοσχολέμονο & σαλάτα από αγγούρι, ρέβα, πιπεριά & κόλιανδρο, ή στο ζουμερό κοτόπουλο με  πορτοκάλι, βερύκοκα, αμύγδαλα, σαφράν & πουρέ γλυκοπατάτας, ή στο ριζότο με  παντζάρι, καρύδι, κατσικίσιο τυρί & σαλάτα από  αρωματικά  βότανα.

Για το τέλος, θα ακολουθήσει το πιάτο που θα γλυκάνει ακόμα περισσότερο αυτή την ξεχωριστή μέρα του χρόνου: Το αρμενοβίλ με καραμελωμένα αμύγδαλα, μαρεγκάκια και ζεστό γκανάς σοκολάτας θα αποτελέσει το τέλειο κλείσιμο σε μία τέλεια βραδιά.

Επειδή οι ξεχωριστές ημέρες του χρόνου είναι λίγες, αξίζει να τις ζούμε στο έπακρο. Η Kuzina πάντα θα συντροφεύει και θα φιλοξενεί τις ξεχωριστές σας στιγμές, μετατρέποντάς τες σε εμπειρίες που μένουν στο χρόνο.

Χρόνια πολλά λοιπόν, από την ομάδα της Kuzina σε όλους τους ερωτευμένους!

 

Το εστιατόριο KUZINA, λειτουργεί καθημερινά 12:30-00:30.

 

Αδριανού 9, Θησείο. Τηλ.: 210 32 40 133, www.kuzina.gr