Λίγο πριν τα Χριστούγεννα άνοιξε το νέο κατάστημα της La Pasteria στο 2ο όροφο του Golden Hall και ήταν η τέλεια αφορμή για το απόλυτο opening party «α λα Ιταλικά»!

Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου μικροί και μεγάλοι φίλοι της La Pasteria, αλλά και επισκέπτες του μεγάλου εμπορικού κέντρου έζησαν μία μοναδική εμπειρία, γεμάτη με ιταλικές γεύσεις και happenings!

Από νωρίς το μεσημέρι ο dj της La Pasteria περίμενε τους πρώτους πελάτες του καταστήματος για να τους βάλει στο κλίμα του party, ενώ λίγο πιο μετά οι αγαπημένοι Maestri di Pasta έκαναν την εντυπωσιακή τους είσοδο στο ισόγειο του εμπορικού ξεσηκώνοντας τον κόσμο με το μοναδικό τους τρόπο, και καλώντας τους να επισκεφθούν τη La Pasteria για να γιορτάσουν όλοι μαζί το νέο κατάστημα!

Όσοι βρέθηκαν εκεί, είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν πώς τα εργαλεία της ιταλικής κουζίνας, μπορούν να αποκτήσουν φωνή και να γίνουν μουσική στα χέρια των πιο απίθανων τύπων, των Maestri Di Pasta της La Pasteria!

Το party συνόδευσαν οι ξεχωριστές γεύσεις τις La Pasteria, δίνοντας την ευκαιρία σε πελάτες και περαστικούς να κάνουν ένα σύντομο γευστικό ταξίδι μέχρι την Ιταλία!

Ανακαλύψτε το νέο κατάστημα της La Pasteria στο 2ο όροφο του Golden Hall!