Tα Goody’s Burger House, το νέο πρόσωπο της Goody’s, συνεχίζουν να συναρπάζουν τους φίλους τους παρουσιάζοντας νέους ευφάνταστους συνδυασμούς αλλά και ανανεωμένες εκδοχές των ήδη αγαπημένων μας Burgers! Σε συνέχεια της επιτυχημένης εισαγωγής των Angus Burgers, από αξεπέραστης ποιότητας 100% Αngus μοσχαρίσιο μπιφτέκι, τα Goody’s Burger House παρουσιάζουν το νέο κωδικό της σειράς, το Texas BBQ. Το νέο Texas BBQ συνδυάζει μοναδικά το εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης Angus μπιφτέκι με το τραγανό μπέικον και την BBQ sauce μέσα σε αφράτο ψωμί brioche. Μην ξεχάσετε να το δοκιμάσετε σε deluxe έκδοση με τις νέες τηγανιτές πατάτες Country Style.

Το γευστικό ταξίδι συνεχίζεται με νέους κωδικούς και για τους λάτρεις των all time classic Burgers, αφού θα ανακαλύψουν το νέο Chicken Golden που συνδυάζει τη γεύση του φιλέτου κοτόπουλο, με το μπέικον και το τριμμένο τυρί μέσα στο χαρακτηριστικό ψωμάκι με τις νιφάδες σιταριού του Golden, και το αγαπημένο Chili Burger με τυρί, ντομάτα, μαρούλι, πίκλες και καυτερή chili sauce προσφέροντας μια πιο spicy επιλογή burger!

Τέλος, η απόλαυση απογειώνεται με το νέο Extreme Cheese! Ο νέος κωδικός είναι η Extreme εκδοχή του πιο επιτυχημένου burger, του Classic Cheeseburger και στόχος του είναι να προσφέρει την πιο Extreme απόλαυση στους λάτρεις του!

Οι νέες γευστικές προτάσεις ενισχύουν τη νέα εποχή των Goody’s Burgers House, που ξεχωρίζει για τη συνολική εμπειρία διασκέδασης, τη μοντέρνα αισθητική των χώρων της αλλά και την προσωπική φιλοσοφία εξυπηρέτησης!

Βρείτε το κοντινότερο κατάστημα, για να ανακαλύψετε τα νέα Goody’s Burger House και να απολαύσετε μοναδικά burgers!