“Trick or Treat?”

Νέα, εντυπωσιακά Limited Edition Halloween burgers

“Monster” & “Dracula”

Mόνο στα Goodys Burger House από 15 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου

Τα Goody’s Burger House γιορτάζουν το Halloween και παρουσιάζουν δύο μοναδικά Limited Edition burgers.

Ο συνδυασμός του μαύρου ψωμιού με την πικάντικη, κατακόκκινη sriracha σως είναι το ξεχωριστό χαρακτηριστικό των νέων burgers, που δημιουργεί από την πρώτη κιόλας ματιά συνειρμούς σχετικούς με τη συναρπαστική βραδιά του Halloween. Τα νέα Limited Edition Halloween burgers είναι σχεδιασμένα ώστε να ενεργοποιούν όλες τις αισθήσεις, αφού κάθε τραγανή δαγκωνιά αποκαλύπτει αναπάντεχες γεύσεις. Όπως, για παράδειγμα, τα crunchy γαριδάκια και το παντζάρι στο πρωτότυπο burger Dracula”, αλλά και ο συνδυασμός του κλασικού μπιφτεκιού με το τραγανό κοτόπουλο στο «θηριώδες» tower burger Monster”!

Για όσους προτιμούν τις πιο “spooky” καταστάσεις, το σερβίρισμα στο κατάστημα κρύβει άλλη μια έκπληξη: μια «ένεση» πικάντικης sriracha που καρφώνεται στην καρδιά του burger για να το κάνει extra spicy! Οι συνταγές των Limited Edition Halloween burgers συμπληρώνονται από αγαπημένες γεύσεις όπως το κλασικό μπιφτέκι και η αγαπημένη Goody’s sauce, τα οποία ισορροπούν και απογειώνουν το τελικό γευστικό αποτέλεσμα.

Δοκιμάστε από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 5 Νοεμβρίου τα νέα Limited Edition Halloween burgers σε ένα κατάστημα Goody’s Burger House αλλά και στο σπίτι ή το γραφείο μέσω του www.goodysdelivery.gr και του Goody’s app.

 

70X100_HEADS UP MONSTER BURGERS GBH