Ο LIFE από τη ΔΕΛΤΑ, ο πρώτος φυσικός χυμός ψυγείου που κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά, συνεχίζει να καινοτομεί λανσάροντας 100% βιολογικό χυμό με μικρή διάρκεια ζωής, που διατηρείται αποκλειστικά στο ψυγείο!

Μήπως κι εσύ επιλέγεις καθημερινά βιολογικά προϊόντα για εσένα και την οικογένειά σου; Γνώρισε, τώρα, τη νέα σειρά «LIFE Βιολογική Σοδειά», σε δύο υπέροχες γεύσεις, χωρίς συντηρητικά, που ξεχωρίζουν για τη φρεσκάδα τους και την υψηλή διατροφική τους αξία.

Life 100% φυσικός βιολογικός χυμός πορτοκάλι και βιολογική λεμονάδα, από επιλεγμένες καλλιέργειες βιολογικών φρούτων, με τη σφραγίδα του επίσημου Οργανισμού Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων «ΔΗΩ».

Για την ενίσχυση του οργανισμού σου, τώρα δοκίμασε το LIFE 100% φυσικό, βιολογικό χυμό πορτοκάλι, με βιταμίνη C, η οποία συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και έχει αντιοξειδωτική δράση, που βοηθά στην προστασία των κυττάρων από την οξείδωση, στο πλαίσιο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ακολουθώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Ή απόλαυσε μια LIFE βιολογική λεμονάδα, η οποία φτιάχνεται ακολουθώντας κατά γράμμα την παραδοσιακή συνταγή, χωρίς κανένα συντηρητικό ή χρωστικές ουσίες, όπως την έφτιαχνε κάποτε στο σπίτι η γιαγιά, απελευθερώνοντας όλα τα αρώματα της φύσης!

Ενισχύεις τον οργανισμό σου, τρέφεσαι ισορροπημένα, ακολουθείς έναν υγιεινό τρόπο ζωής!

Βιολογική Σοδειά - ΔΕΛΤΑ

Life! Η φύση στο ποτήρι μας!