Ο Μπάρμπα Στάθης καινοτομεί και λανσάρει για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά τη νέα σειρά «Ζυμαρικά με λαχανικά». Επιλεγμένα, ελληνικά ζυμαρικά συναντούν εκλεκτά λαχανικά, τόσο αγνά και φρέσκα όσο τη στιγμή που κόπηκαν, με τη μοναδική φροντίδα και εγγύηση Μπάρμπα Στάθης. Μέσα από 5 ξεχωριστούς συνδυασμούς, δημιουργεί μια νέα απόλαυση με υψηλή διατροφική αξία φτιαγμένη για αυτούς που αγαπούν, τόσο τα ζυμαρικά, όσο και τα λαχανικά.

Η νέα ολοκληρωμένη επικοινωνιακή καμπάνια, παρουσιάζει τους πιο ταιριαστούς συνδυασμούς φαγητών μέσω των πιο «αταίριαστων» συνδαιτημόνων. Με κύριο όχημα τους ανθρώπους που κάθονται γύρω από ένα τραπέζι και που πολλές φορές δεν ταιριάζουν, η τηλεοπτική ταινία πραγματεύεται με λεπτό χιούμορ την αμηχανία που όλοι λίγο ή πολύ έχουμε ζήσει μέχρι να έρθει το φαγητό. Τον γευστικό καταλύτη, που πάντα σπάει τον πάγο και κάνει τους ανθρώπους γύρω από το τραπέζι μία παρέα. Δύο διαφορετικοί γευστικοί κόσμοι λοιπόν γίνονται ένα και αποδεικνύουν πως είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο!

Απολαύστε τις 5 υπέροχες γεύσεις ως ένα πλήρες γεύμα ή ως συνοδευτικό σε μόλις 15 λεπτά, μόνο με την προσθήκη νερού και ελαιόλαδου.

 

Μπάρμπα Στάθης.

Εδώ και 50 χρόνια, μας κάνει καλό!