Η ΔΕΛΤΑ στηρίζει το έργο των Παιδικών Χωριών SOS και των Μητέρων SOS, προσφέροντας σε τακτική βάση γάλα και γιαούρτι για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών που διαμένουν στις δομές των Παιδικών Χωριών SOS πανελλαδικά, εξασφαλίζοντας με την προσφορά αυτή τα βασικά, για τη σωστή ανάπτυξη των παιδιών, διατροφικά αγαθά.

Φέτος τον Σεπτέμβριο, η ΔΕΛΤΑ, θέλοντας να ενισχύσει περισσότερο τη συνεισφορά της, υλοποίησε για 2η χρονιά την πρωτοβουλία «ΣΧΟΛΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ», με στόχο να προσφέρει σχολικά είδη στα παιδιά που στηρίζει το Κέντρο Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης των Παιδικών Χωριών SOS στην Κυψέλη. Το Κέντρο αυτό καλύπτει μαθησιακές ανάγκες παιδιών ευάλωτων οικογενειών της περιοχής, με χαμηλό εισόδημα, φροντίζοντας για την πρόοδο, την ψυχοκοινωνική ανάπτυξη και τη δημιουργική τους απασχόληση.

Με την ευκαιρία της νέας σχολικής χρονιάς, η ΔΕΛΤΑ και οι εργαζόμενοί της υλοποίησαν εθελοντική δράση, με τη συμμετοχή και των παιδιών των εργαζομένων και συγκέντρωσαν σχολικά είδη στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αττική. Με την επιθυμία κάθε παιδί να επιστρέψει φέτος στο σχολείο με χαρά, αισιοδοξία και πολλά χαμόγελα, η ΔΕΛΤΑ και οι εργαζόμενοί της προσέφεραν σε όλα τα παιδιά που στηρίζει η δομή των Παιδικών Χωριών SOS στην Κυψέλη, σχολικές τσάντες, γεμάτες με κασετίνα, τετράδια και άλλα σχολικά είδη.