Η ΔΕΛΤΑ βρίσκεται σταθερά και με ευαισθησία, από την αρχή αυτής της πρωτόγνωρης κρίσης, δίπλα στην ελληνική κοινωνία, ενισχύοντας τις προσφορές της σε τρόφιμα. Η εταιρεία, αντιλαμβανόμενη τις αυξημένες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί σε ιδρύματα και κοινωνικές δομές, καθότι παιδιά, ηλικιωμένοι και ευπαθείς ομάδες βιώνουν συνθήκες απομόνωσης, έχει προχωρήσει σε πλήθος προσφορών προϊόντων.

Η ΔΕΛΤΑ καλύπτει τις ανάγκες σε γαλακτοκομικά των 550 παιδιών που διαμένουν στο Χαμόγελο του Παιδιού και στα Παιδικά Χωριά SOS σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, στηρίζει με τα προϊόντα της τους 150 ηλικιωμένους του Γηροκομείου Αθηνών και συνεχίζει τη διαρκή προσφορά προς την «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής. Εν όψει του Πάσχα, η εταιρεία επεκτείνει την προσφορά της σε τρόφιμα προς τις δομές του Δήμου Αθηναίων – ΚΥΑΔΑ, Θεσσαλονίκης και άλλους Δήμους και φορείς που παρέχουν βοήθεια σε απόρους, αστέγους, ηλικιωμένους και σε ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας.

Η ΔΕΛΤΑ στέκεται για περισσότερα από 68 χρόνια δίπλα στην ελληνική οικογένεια και θα συνεχίσει να προσφέρει με κάθε μέσο στους συνανθρώπους μας, ώστε να βγούμε όλοι από αυτή τη δοκιμασία δυνατοί και ασφαλείς.