AdvanceKids_Logo-01Το ΔΕΛΤΑ Advance, το πρώτο ειδικά μελετημένο και κατάλληλα εμπλουτισμένο προϊόν με γιαούρτι για βρέφη, έχει κερδίσει εδώ και δύο δεκαετίες την εμπιστοσύνη των μητέρων για τη διατροφή των βρεφών από 6 μηνών.

Τώρα καινοτομεί, για ακόμη μία φορά, με νέα σειρά για παιδιά! Με γάλα και φρούτα 100% βιολογικής καλλιέργειας, το ΔΕΛΤΑ Advance μας συστήνει τη νέα σειρά προϊόντων γιαουρτιού Advance kids, που απευθύνεται σε παιδιά. Η σειρά αποτελεί τη συνέχεια της φροντίδας του μωρού, καθώς αυτό αναπτύσσεται μετά τα δύο του χρόνια.

Η Δέλτα, ως καθημερινός σύμμαχος της μητέρας που αναζητά συνεχώς το καλύτερο για τη φροντίδα και την υγιή εξέλιξη του παιδιού της, δημιούργησε τη νέα σειρά Advance kids, με σκοπό να της προσφέρει μία καθημερινή και θρεπτική λύση για τις αυξημένες ανάγκες του παιδιού, όταν αυτό ξεπερνά το βρεφικό στάδιο και εισέρχεται στην παιδική ηλικία.

Το Advance kids συνδυάζει όλα τα καλά του γιαουρτιού, με γάλα και φρούτα 100% βιολογικής καλλιέργειας, με τον ειδικό εμπλουτισμό σε ασβέστιο και βιταμίνη D για γερά κόκκαλα και ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα, ώστε να προσφέρει στο παιδί ό,τι πιο κατάλληλο για την ομαλή του εξέλιξη καθώς μεγαλώνει. Παράγεται από 100% ελληνικό γάλα, ενώ δεν περιέχει πρόσθετα, ούτε χρωστικές και συντηρητικά, όπως απαιτεί η νομοθεσία των βρεφικών και παιδικών τροφών.

ΔΕΛΤΑ ADVANCE, θεμέλιο ζωής!

deltamoms.gr

 

Advance Kids