Σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» κάλυψε εκπαιδευτικές ανάγκες 800 παιδιών με διαταραχές αυτιστικού φάσματος

 

GBH_Argoodaki_LogoΑθήνα, 28 Φεβρουαρίου 2019

Για 17η χρονιά το ArGOODaki, ο καθιερωμένος θεσμός κοινωνικής προσφοράς των Goody’s Burger House, μοίρασε αγάπη, ολοκληρώνοντας με επιτυχία το σημαντικό έργο προσφοράς του. Χάρη στην πολύτιμη στήριξη από την οικογένεια και τους φίλους των Goody’s Burger House, το αγαπημένο ArGOODaki συνέβαλε στην κάλυψη αναγκών για την εκπαίδευση, την ομαλή κοινωνική ένταξη και την επαγγελματική αποκατάσταση παιδιών με αυτισμό, σε συνεργασία με την  Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

H ομάδα των Goodys Burger House παρέδωσε εκπαιδευτικό εξοπλισμό που προσέφερε μέσω της Ένωσης, στο Ίδρυμα Προστασίας & Αποκατάστασης Παιδιών & Νέων με Νοητική Υστέρηση «Η Θεοτόκος» στην Αθήνα, το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «Παναγία Ελεούσα» στο Αγρίνιο, το «Τμήμα Παιδιών και Εφήβων» της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Κέντρο Παιδιού και Εφήβου» στη Χίο και το Ίδρυμα Κλειστής Περίθαλψης Ατόμων με Βαριά Νοητική Στέρηση «Άσπρες Πεταλούδες» στο Βόλο.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, τα παιδιά στο Ίδρυμα Προστασίας & Αποκατάστασης Παιδιών & Νέων με Νοητική Υστέρηση «Η Θεοτόκος», είχαν την ευκαιρία να εγκαινιάσουν τον νέο εκπαιδευτικό εξοπλισμό που προσέφεραν τα Goody’s Burger House, ενώ η ημέρα τους ολοκληρώθηκε με δώρα ArGOODaki και γεύματα Goody’s τα οποία σκόρπισαν χαμόγελα σε όλα τα παιδιά.

Όπως αναφέρει ο κ. Γιώργος Λαγός, Group Brand Manager των Goody’s Burger House:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για ακόμα μια χρονιά όλους εκείνους που στήριξαν το ArGOODaki των Goody’s Burger House και με την αγάπη τους, το βοήθησαν να συνεχίσει το έργο του. Με χαρά και περηφάνια, με αυτήν την τελετή, ολοκληρώνουμε το φετινό πρόγραμμα με  το οποίο συμβάλαμε στην κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών παιδιών που το έχουν ανάγκη. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά δεσμευόμενοι να συνεχίσουμε το έργο προσφοράς που ξεκινήσαμε 17 χρόνια πριν.»

Μέχρι σήμερα το πολυβραβευμένο ArGOODaki έχει προσφέρει περισσότερα από 4.000.000€, υλοποιώντας ουσιαστικά έργα, που βελτίωσαν την καθημερινότητα για περισσότερα από 15.000 παιδιά και τις οικογένειές τους. Πρόσφατα, στη μακρά λίστα διακρίσεων που έχει κερδίσει διαχρονικά, προστέθηκαν τα βραβεία των διοργανώσεων Retail Business Awards και Hellenic Responsible Business Awards στον τομέα της κοινωνικής υπευθυνότητας.

 

#argoodaki #goodysburgerhouse #sharelove