Μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση κέρδισε το κατάστημα «It’s All Grεεk» στο εμπορικό κέντρο McArthurGlen στο πλαίσιο των φετινών Retail Business Awards, όπου ανακηρύχθηκε ως το καλύτερο κατάστημα στην κατηγορία εστίασης για το 2019.

Το «It’s all Grεεk» αποτελεί τη νέα πρόταση του Κλάδου Εστίασης του Ομίλου Vivartia στο ελληνικό φαγητό, μια σύγχρονη εκδοχή του παραδοσιακού ψητοπωλείου με πρωταγωνιστή το κοντοσούβλι. Με την υπογραφή του μεγαλύτερου ομίλου εστίασης στη χώρα, το «It’s all Grεεk» σήμερα, 9 περίπου μήνες μετά το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος, μετράει ήδη 5 σημεία σε Αθήνα, Ηράκλειο και Κω, ενώ έχει τύχει ενθουσιώδους υποδοχής από το καταναλωτικό κοινό λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές.

Ο Κλάδος Εστίασης του Ομίλου Vivartia με πολύτιμη εμπειρία και σημαντική τεχνογνωσία στην ελληνική και διεθνή αγορά εστίασης, μελετά τις τάσεις, σχεδιάζει και δημιουργεί σύγχρονα, καινοτόμα concepts που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών.

 

Ο Κλάδος Εστίασης του Ομίλου Vivartia, είναι ο μεγαλύτερος όμιλος εστίασης στην Ελλάδα και από τους μεγαλύτερους στη Νοτιανατολική Ευρώπη, λειτουργώντας και αναπτύσσοντας τα πλέον δυναμικά σήματα στον κλάδο της εστίασης και της ψυχαγωγίας. Ανάμεσα στα brands που διαθέτει συγκαταλέγονται μερικά από τα πιο πετυχημένα στο χώρο της Εστίασης. Λειτουργεί 3 σύγχρονες μονάδες παραγωγής, ενώ εξυπηρετεί καθημερινά περισσότερους από 300.000 πελάτες σε περισσότερα από 560 σημεία πώλησης, προσφέροντας ξεχωριστά προϊόντα και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, καλύπτοντας κάθε ανάγκη του καταναλωτή.