Το εστιατόριο Kuzina διακρίθηκε στα «Estiatoria.gr Premium Awards 2018» με Gold Award of Quality and Taste. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής στις 5 Μαρτίου, στο πλαίσιο του 1st International Hellenic Gastronomy Conference με θέμα την ανάπτυξη και εξωστρέφεια του Ελληνικού τουριστικού γαστρονομικού προϊόντος.

Το βραβείο, το οποίο απονέμεται στα κορυφαία εστιατόρια της χρονιάς, παρέλαβε ο καταξιωμένος chef Άρης Τσανακλίδης ευχαριστώντας το κοινό και την κριτική επιτροπή γι αυτή τη διάκριση.

Το εμβληματικό εστιατόριο Kuzina βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στο γραφικό πεζόδρομο της Αδριανού, κάτω από τη σκιά του ναού του Ηφαίστου. Στεγάζεται σε ένα παλιό αρχοντικό μοναδικής αρχιτεκτονικής που επιφυλάσσει μια έκπληξη για τους επισκέπτες: τη μοναδική tarazza με τη μαγευτική θέα της Ακρόπολης που κόβει την ανάσα!

Με βασικό concept τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα με fusion επιρροές υπό τον ευφάνταστο και δημιουργικό chef Άρη Τσανακλίδη, η Kuzina ξεχωρίζει εδώ και χρόνια ισορροπώντας θαρραλέα μεταξύ της παραδοσιακής και γαστρονομικής ευρηματικότητας.

Το ζεστό, απέριττο περιβάλλον σε συνδυασμό με τη μοναδική θέα και το εμπνευσμένο menu έχουν συντελέσει στην επιτυχία της Kuzina και στην απονομή ποικίλων διακρίσεων. Από το 2007, η Kuzina προτείνεται από τον οδηγό Michelin, από τον οδηγό Gogobot και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα top 10 εστιατόρια με θέα στον κόσμο σύμφωνα με το BBC.

Το 2018 ξεκίνησε δυναμικά για τo εστιατόριο Kuzina, με μια σημαντική βράβευση καθώς και το λανσάρισμα του νέου site www.kuzina.gr με δυνατότητα ηλεκτρονικών κρατήσεων.