Κάθε τόπος στην Ελλάδα, έχει μία πίτα χωρίς φύλλο και γι’ αυτό η Χρυσή Ζύμη, αναγνωρίζοντας την αξία της ελληνικής παράδοσης, δημιουργεί για εσάς τη Μπατζίνα. Μία πίτα αυθεντική, χωρίς φύλλο, που συναντά κανείς σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με την ιδιαίτερη τοπική της ονομασία.

Φτιαγμένη πάντα με την ίδια παραδοσιακή συνταγή, η Μπατζίνα της Χρυσής Ζύμης είναι ένα πλούσιο μίγμα αφράτης ζύμης με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και εκλεκτά υλικά της ελληνικής διατροφής: στραγγιστό γιαούρτι, φέτα και αυγά ελευθέρας βοσκής. Σε δύο υπέροχες γεύσεις, με τυρί & κολοκύθι και με τυρί & σπανάκι, η Μπατζίνα αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την αξία της αυθεντικής σπιτικής απόλαυσης!

Γνωρίστε τη Μπατζίνα μέσα από τη νέα, εντυπωσιακή καμπάνια επικοινωνίας που μας ταξιδεύει σε ολόκληρη την Ελλάδα και βρίσκεται ήδη στον αέρα στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τα social media και τα πιο αγαπημένα περιοδικά, sites και food blogs. Απολαύστε την σήμερα κιόλας, βάζοντάς την στο φούρνο και αφήστε το σπίτι σας να γεμίσει με υπέροχες μυρωδιές!

Κάθε σπίτι έχει τη δική του Μπατζίνα, από τη Χρυσή Ζύμη!