Mε αφορμή την 1η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος, η ΔΕΛΤΑ γιορτάζει και μας υπενθυμίζει τα μοναδικά θρεπτικά οφέλη του, εγκαινιάζοντας μια συνολική καμπάνια ενημέρωσης του κοινού για τη διαχρονική αξία της πολύτιμης αυτής τροφής.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας #lovemilk, η ΔΕΛΤΑ “ανεβάζει” το microsite www.lovemilk.gr στο οποίο ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για το θρεπτικό πλούτο του γάλακτος με διαδραστικό τρόπο. Επιπλέον,  μέσα από την εφαρμογή «Πίνεις γάλα, χαρίζεις αγάπη» που φιλοξενεί το microsite, μπορούν οι χρήστες να ενημερωθούν για τα οφέλη του. Ταυτόχρονα μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο μηχανισμό η ΔΕΛΤΑ, με τη συμμετοχή των χρηστών, θα προσφέρει ένα ποτήρι γάλα στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Μαζί για το Παιδί», της ένωσης κοινωφελών σωματείων που ενισχύει δράσεις και πρωτοβουλίες για τα παιδιά σε ανάγκη, προσφέροντας συντονισμένες υπηρεσίες σε περισσότερα από 30.000 παιδιά ετησίως εκ των οποίων τα 10.000 σε συστηματική βάση.

Η καμπάνια ενημέρωσης επίσης περιλαμβάνει διανομές Φρέσκου Γάλακτος ΔΕΛΤΑ και ενημερωτικού εντύπου σε κεντρικά σημεία της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, σχολεία και εταιρίες όπου άνθρωποι της ΔΕΛΤΑ θα προσκαλούν τον κόσμο να συμμετέχει στο παιχνίδι, με βασικό περιεχόμενο τα οφέλη του γάλακτος, και να μοιραστεί στα social media δικές του φωτογραφίες με το #lovemilk, παίρνοντας ταυτόχρονα μέρος σε διαγωνισμό με δώρα, απολαυστικά και θρεπτικά γαλακτοκομικά προϊόντα ΔΕΛΤΑ.

Επιπρόσθετα, φέτος η ΔΕΛΤΑ γιορτάζει και τα 30 χρόνια Φρέσκου Γάλακτος σε μοναδική χάρτινη συσκευασία Fresh Pack®, την οποία η ΔΕΛΤΑ πρώτη κυκλοφόρησε στην Ελληνική αγορά, η οποία τόσο αγαπήθηκε και παραμένει σταθερά η Νο1 επιλογή των καταναλωτών.

Kάθε ποτήρι φρέσκο γάλα ΔΕΛΤΑ περιέχει όλη την προσπάθεια των Ελλήνων παραγωγών και των ανθρώπων της ΔΕΛΤΑ, που με αφοσίωση διασχίζουν την Ελλάδα, από άκρη σε άκρη, για να το απολαμβάνουν όλοι, κάθε μέρα, φρέσκο και ποιοτικό!

#lovemilk . Αγάπη για το γάλα.