Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο φετινός Παιδικός Αγώνας 1.000 μέτρων για μαθητές δημοτικών σχολείων, στον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» στη Θεσσαλονίκη.

Ο Μπάρμπα Στάθης, ως περήφανος χορηγός της διοργάνωσης σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του Αθλητισμού και της  πόλης, αποδεικνύει έμπρακτα για ακόμη μια φορά, ότι άθληση και υγιεινή διατροφή πάνε μαζί.

Οι δρόμοι πλημύρισαν από τους 2.000 μικρούς δρομείς ντυμένους με τα χρώματα του Μπάρμπα Στάθη οι  οποίοι μετά την διαδρομή των 1.000μ. παρέλαβαν τα μετάλλια τους, τους επαίνους τους καθώς και τις τσάντες-δώρο Μπάρμπα Στάθης! Μέσα στην τσάντα υπήρχε για κάθε παιδί ένα ξεχωριστό δώρο, το βιβλίο «Τα λαχανικά: Ο θησαυρός της φύσης» από τον Μπάρμπα Στάθη. Είναι ένα παραμύθι με παιχνίδια και ιστορίες για τη διατροφική αξία των λαχανικών, ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά δημοτικού, με το οποίο έχουν την ευκαιρία να εντρυφήσουν και να εξοικειωθούν με τις αξίες της θρέψης και της απόλαυσης στην κατανάλωση των λαχανικών.

Αρωγοί στη συνεχή προσπάθεια της εταιρίας για την προώθηση των αξιών της σωστής διατροφής και του αθλητισμού είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της, οι οποίοι με τη συμμετοχή τους στους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων του μαραθωνίου, στήριξαν έμπρακτα το εταιρικό όραμα και ανέδειξαν τις αξίες του. Άλλωστε, σημασία έχει η συμμετοχή!

Ο Μπάρμπα Στάθης, εδώ και 50 χρόνια, βρίσκεται στο πλευρό της ελληνικής οικογένειας και στηρίζει την ελληνική οικονομία, την κοινωνία και τους Έλληνες αγρότες με κάθε ευκαιρία. Σε αυτό το πλαίσιο, θα συνεχίσει να στηρίζει και να επενδύει στα παιδιά, τους αυριανούς δρομείς του μαραθωνίου αλλά και της κοινωνίας μας.

Μπάρμπα Στάθης. Μας κάνει καλό!