Η ΔΕΛΤΑ, ως επίσημος υποστηρικτής του 34ουΑυθεντικού Μαραθωνίου, προσέφερε 70.000 μπάρες δημητριακών Vitaline στους  δρομείς για να διατηρήσουν την ευεξία και την αντοχή τους έως τον τερματισμό με τον πιο απολαυστικό τρόπο!

Χρόνια τώρα με τα προϊόντα της η ΔΕΛΤΑ βρίσκεται σε κάθε ελληνικό σπίτι, από άκρη σε άκρη αυτού του τόπου, και δεν θα μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, το Μαραθώνιο Αθήνας.

Η Ομάδα άθλησης των εργαζομένων της ΔΕΛΤΑ, αποτελούμενη από 86 συμμετέχοντες, πρεσβεύοντας τις αξίες της σωστής διατροφής και του αθλητισμού, έτρεξε στις διαδρομές του Μαραθωνίου, καθώς και των 10χλμ και 5χλμ.  Οι εργαζόμενοι έτρεξαν για καλό σκοπό, αφού για τα 994 χιλιόμετρα που διανύθηκαν συνολικά, η ΔΕΛΤΑ θα προσφέρει αντίστοιχα 1.000 λίτρα φρέσκο γάλα στα παιδιά των σωματείων που στηρίζει το «Μαζί για το παιδί». Επιπλέον, παιδιά από τα συγκεκριμένα σωματεία έτρεξαν μαζί με τους εργαζόμενους της εταιρείας, έχοντας την ευκαιρία να βιώσουν τη μοναδική εμπειρία της γιορτής του αθλητισμού και να στηρίξουν τις αξίες που αυτή πρεσβεύει.