Τα Goody’s Burger House εγκαινίασαν πριν λίγες ημέρες το νέο flagship κατάστημα τους στην καρδιά της Αθήνας, το Σύνταγμα! Πρόκειται για ένα σύγχρονο κατάστημα υψηλής αισθητικής, όπου η καινοτομία και οι εξελιγμένες εφαρμογές τεχνολογίας κυριαρχούν στο χώρο και που σύντομα αναμένεται να γίνει το νέο “talk of the town”.

To νέο κατάστημα Goody’s Burger House, στο Σύνταγμα, στεγάζεται σε ένα από τα ιστορικά κτίρια στο κέντρο της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Όθωνος και Φιλελλήνων. Σε ένα ιδανικό «πάντρεμα» της κλασικής αρχιτεκτονικής του κτιρίου, με τις πρωτοποριακές εφαρμογές που κυριαρχούν στο νέο διαμορφωμένο χώρο, το Goody’s Burger House Συντάγματος αποτελεί σήμερα τη ναυαρχίδα των καταστημάτων της αλυσίδας, που για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες έχει καταφέρει να μυήσει το ελληνικό κοινό στην έννοια των burgers και παρουσιάζει την «επόμενη ημέρα» της μάρκας στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Στο Goody’s Burger House Συντάγματος, η συνολική εμπειρία του καταναλωτή βρίσκεται στο επίκεντρο, παρουσιάζοντας νέους πρωτοποριακούς τρόπους παραγγελίας με digital πλατφόρμες και μοναδικές θεματικές γωνιές για ατελείωτο gaming, που θα ενθουσιάσουν το σύνολο των επισκεπτών. Παράλληλα, διατηρούνται οι διαχρονικές αξίες της μάρκας για άριστη ποιότητα και άρτια εξυπηρέτηση των πελατών.

Tα Goody’s Burger House φιλοδοξούν να μετατρέψουν την ιστορική αυτή γωνιά της Αθήνας, σε meeting point τόσο των Ελλήνων όσο και των τουριστών που κινούνται στο κέντρο της πόλης. Το νέο Goody’s Burger House υπολογίζεται να δέχεται κατά μέσο όρο περισσότερους από 100.000 επισκέπτες μηνιαίως.