Το Milko συμπληρώνει φέτος τα 30 του χρόνια και το γιορτάζει. Για τα γενέθλιά του, το αγαπημένο σοκολατούχο έχει ετοιμάσει μια σειρά από ενέργειες και καλεί τους φίλους του να γιορτάσουν μαζί του!

H πρώτη από τις ενέργειες που έχουν προγραμματιστεί, είναι η δημιουργία της επετειακής συσκευασίας για το μπουκάλι regular 500ml, η οποία συνοδεύεται από το σβήσιμο των 30 κεριών των γενεθλίων. Το Milko καλεί όλους να επισκεφθούν την ιστοσελίδα MILKO.GR/FOU και να σβήσουν τα κεράκια του, ώστε να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν στη στιγμή ένα από τα 30 μεγάλα δώρα που προσφέρει το αγαπημένο τους ποτό.

Το Milko ήταν το πρώτο φρέσκο σοκολατούχο που κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά και έγινε γρήγορα συνώνυμο της κατηγορίας του. Από τότε που «γεννήθηκε» μέχρι σήμερα, το MILKO κατέχει σταθερά την ηγετική θέση στην αγορά και παραμένει πάντα πρώτο στις προτιμήσεις των νέων, έχοντας ταυτιστεί με τον τρόπο ζωής τους. Τα μηνύματά του «ψηλά το κεφάλι» και «πίστεψέ το» αποτελούν πηγή έμπνευσης για τους νέους και έχουν σκοπό να τους παροτρύνουν στο να κυνηγούν τα όνειρά τους.