Προσφέρει Γάλα Εβαπορέ ΒΛΑΧΑΣ στη δράση «Ένα Δέντρο από Γάλα»

Τα φετινά Χριστούγεννα, η ΔΕΛΤΑ στηρίζει τους Γιατρούς του Κόσμου και καλεί όλους να προσφέρουν για να φτιαχτεί «Ένα Δέντρο από Γάλα». Η ΔΕΛΤΑ θα προσφέρει Γάλα Εβαπορέ ΒΛΑΧΑΣ, το εβαπορέ γάλα της ΔΕΛΤΑ, που παράγεται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Πλατύ Ημαθίας και είναι το μοναδικό εβαπορέ γάλα που παράγεται στην Ελλάδα.

Η δράση «Ένα Δέντρο από Γάλα» διοργανώνεται από τους Γιατρούς του Κόσμου για 6η χρονιά, με στόχο να συγκεντρωθεί γάλα για τα παιδιά.

Η δράση θα υλοποιηθεί με τη στήριξη της Δέλτα στην Αθήνα στα Προπύλαια και στη Θεσσαλονίκη στον πεζόδρομο της Αγ. Σοφίας, την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015, κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας.

Η ΔΕΛΤΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί και στο οποίο περιλαμβάνονται δράσεις που στηρίζουν την κοινωνία, δίνει προτεραιότητα στα παιδιά. Η συνεργασία της εταιρείας με τους Γιατρούς του Κόσμου για να συγκεντρωθεί γάλα για τα παιδιά αποδεικνύει, για ακόμη μια φορά, ότι η ΔΕΛΤΑ στηρίζει με πράξεις τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.