Τo FLOCAFE Espresso Room, μας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία καφέ σε ακόμη ένα σημείο στην Αθήνα, στην Καλλιθέα (Ελ. Βενιζέλου 151).

Το νέο κατάστημα, ανοικτό από νωρίς το πρωί έως το βράδυ, διαφέρει αρκετά από τα υπόλοιπα καταστήματα της αλυσίδας: Ένας μικρότερος και cosy χώρος, έτοιμος να εξυπηρετήσει τις ανάγκες όλων αυτών που κινούνται σε γρήγορους καθημερινούς ρυθμούς! Αποτελεί το ιδανικό μέρος να για τον πρωινό σας καφέ είτε τον απολαμβάνετε on the go, είτε στα stands του, το διάλειμμα από την δουλειά ή μετά τα απογευματινά ψώνια.

Στον ατμοσφαιρικό χώρο του, κυριαρχούν τα βιομηχανικά υλικά, ενώ τα κυρίαρχα στοιχεία και χρώματα, παραπέμπουν σε αυθεντικούς street κώδικες –τσιμέντο και τούβλο, γκρι, λευκό, μαύρο και καφέ .

Φυσικά πρωταγωνιστής του νέου καταστήματος παραμένει ο καφές: Οι εξειδικευμένοι baristi σας ξεναγούν στη διαδικασία παρασκευής του καφέ σύμφωνα με τα πρότυπα του WBC (World Barista Championship), μέσα από τα 3 αγαπημένα χαρμάνια του FLOCAFE Espresso Room: το America Latina Selection 100% Arabica, το African Earth από αφρικανικές ποικιλίες Arabica και Robusta και το εξαιρετικά σπάνιο χαρμάνι Honduras Premium, που καλλιεργείται σε περιορισμένη ποσότητα και σε μία μόνο single estate φάρμα.

Μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας χαρμάνι στο κατάστημα, on the go, αλλά και για το σπίτι, αφού στο FLOCAFE Espresso Room corner μπορείτε να αγοράσετε το αγαπημένο σας χαρμάνι,  σε ειδική συσκευασία, φρεσκοαλεσμένο, για να το απολαμβάνετε και στο σπίτι!