Το ArGOODaki της Goodys γιορτάζει φέτος 10 χρόνια έμπρακτης προσφοράς στα παιδιά σε ανάγκη. Το αγαπημένο ArGOODaki αποτελεί το πιο ζεστό δώρο αγάπης για τα Χριστούγεννα, καθώς δίνει χαρά σε όλους μας, μοιράζοντας παράλληλα χιλιάδες χαμόγελα σε μικρά παιδιά που μας χρειάζονται. Το πρόγραμμα ArGOODaki αποτελώντας τον πλέον αναγνωρισμένο κοινωνικό θεσμό, δίνει φέτος το παράδειγμα της ένωσης και της ουσιαστικής προσφοράς στα άπορα παιδιά, συνεισφέροντας στην κάλυψη της βασικής τους ανάγκης, της τροφής.

Ο Σάκης Ρουβάς, συμμετέχει ενεργά και στη φετινή καμπάνια πρωταγωνιστώντας και δείχνοντας την έμπρακτη αγάπη του στα παιδιά που είναι σε ανάγκη. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο πρεσβευτής και έμπρακτος σύμμαχος του κοινωνικού προγράμματος ArGOODaki δίνει το παρόν, αποτελώντας φέτος έναν από τους βασικούς εμπνευστές του σκοπό του ArGOODaki το οποίο δεσμεύεται για έναν ακόμα πιο μεγάλο έργο.

Το  ArGOODaki ανταποκρινόμενο στη μεγάλη ανάγκη για το πιο σημαντικό αγαθό, την τροφή, ενώνει τις δυνάμεις του με τα μεγαλύτερα ελληνικά brands τροφίμων, για την πραγματοποίηση μιας ακόμη ξεχωριστής εκστρατείας αγάπης, για έναν ιερό σκοπό: την κάλυψη αναγκών σίτισης 1.000 άπορων παιδιών, κάθε μέρα, για 1 ολόκληρο χρόνο. Τα προϊόντα ΔΕΛΤΑ, ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ και ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ ενώνονται για να παρέχουν τα αναγκαία είδη τροφίμων στα άπορα παιδιά των: «Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος» και «Οι Φίλοι του Παιδιού», που αποτελούν μέλη της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας», συμβάλλοντας καθοριστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

          Έως τις 7 Ιανουαρίου, το ArGOODaki επιστρέφει με τη νέα του παρέα στα εστιατόρια Goody’s περιμένοντας να βρει και φέτος χιλιάδες αγκαλιές για να μπορέσει να κάνει πράξη το σκοπό του. Με κάθε παραγγελία σας, διαλέξτε ένα από τα είδη της συλλογής και κάντε το πιο πρωτότυπο δώρο στους φίλους, στην οικογένεια σας ή στον εαυτό σας. Με κάθε γεύμα ArGOODaki και με κάθε αγορά προϊόντων από την ΔΕΛΤΑ, τον ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗ και τη ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ, πραγματοποιείται μια έμπρακτη κίνηση αγάπης που συμβάλει σε έναν μεγάλο και ιερό σκοπό.

Δέκα χρόνια τώρα χαρίσαμε χαμόγελα σε χιλιάδες παιδιά χάρη σε εσάς!

Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα!