Το  ArGOODaki της Goody’s, ο πλέον αναγνωρισμένος  θεσμός κοινωνικής προσφοράς, με τη συμμετοχή  όλων μας έχει υλοποιήσει σημαντικά έργα για δεκάδες χιλιάδες παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

Φέτος τα Χριστούγεννα, το ArGOODaki συνεχίζει το ταξίδι του για να αγκαλιάσει παιδιά των ακριτικών νησιών Λειψοί, Τέλενδος και Ψέριμος εξοπλίζοντας τα σχολεία τους με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, δια-δραστικούς πίνακες, φωτοτυπικά μηχανήματα, επιτραπέζια παιχνίδια, βιβλιοθήκες και άλλα χρήσιμα που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά τους.

Η οικογένεια της VIVARTIA έχει αποδείξει έμπρακτα ότι στέκεται δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Έτσι λοιπόν, για μια ακόμα φορά, καλούμε όλους τους συναδέλφους να προσφέρουμε σε αυτό το σκοπό συγκεντρώνοντας παιδικά βιβλία (σε καλή κατάσταση) για να δημιουργήσουμε μια βιβλιοθήκη για παιδιά στο ακριτικό νησί της Ψερίμου, που τόσο έχει πληγεί.

Όσοι επιθυμείτε και μπορείτε να συνεισφέρετε, θα βρείτε το ειδικό κουτί με την επισήμανση ArGOODaki 2013, από τις 16 Δεκεμβρίου 2013 έως και τις 10 Ιανουαρίου 2014, στα παρακάτω σημεία:

Ταύρος: Πύλη Εργοστασίου

Άγιος Στέφανος: Ρεσεψιόν

Μαρούσι: Κουζίνα

GoodysEverest: Ρεσεψιόν

(για λόγους διαχείρισης θα συγκεντρωθούν βιβλία μόνο από τους συναδέλφους στην Αττική)

Δείτε ΕΔΩ και μοιραστείτε το video από το ταξίδι του ArGOODaki στα ακριτικά νησιά:

 

Link: http://youtu.be/gdIwwkmWbL0