Ο Μπάρμπα Στάθης υποδέχεται τα φετινά Χριστούγεννα, με έναν ακόμα ολόφρεσκο, εκπαιδευτικό & ταυτόχρονα διασκεδαστικό διαγωνισμό, το «Φρεσκόμετρο» : http://bitly.com/Freskometro.

Οι χρήστες καλούνται να οδηγήσουν το γεμάτο αρακά φορτηγό στο εργοστάσιο και εκεί να ολοκληρώσουν τη διαδικασία κατάψυξης μέσα στον απαιτούμενο χρόνο.

Μέσα από ένα παιχνίδι, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο δρόμο της φρεσκάδας του Μπάρμπα Στάθη και να ανακαλύψουν τον αγώνα δρόμου που κάνει, ώστε να καταψυχθούν τα λαχανικά του μέσα σε μόλις δύο ώρες από τη στιγμή της συγκομιδής τους, την ιδανική στιγμή της ωρίμανσής τους, στο απόγειο των βιταμινών τους, έτσι ώστε να φτάσουν στο πιάτο μας τόσο φρέσκα όσο την στιγμή που κόπηκαν.

Κάνε και εσύ like για να παίξεις και να μπεις στην κλήρωση για να κερδίσεις μία από τις τρεις δωροεπιταγές αξίας €200.00 για αγορές από το Cook-Shop ή μια από τις 112 συλλεκτικές εκδόσεις «Λαχανολόγιο Μπάρμπα Στάθης» με γευστικές συνταγές και χρήσιμες πληροφορίες για τα λαχανικά. Και μην ξεχάσεις, κάνοντας share το διαγωνισμό κερδίζεις άλλη μια συμμετοχή στην κλήρωση. Μπάρμπα Στάθης. Λαχανικά από την Ελληνική γη, τόσο φρέσκα όσο τη στιγμή που κόπηκαν!