Τα πιο μεγάλα και ζουμερά burgers είναι μόνο στα Goodys!

Η Goody’s, η μεγαλύτερη αλυσίδα σύγχρονων εστιατορίων στην Ελλάδα, έχοντας κατακτήσει την πρώτη θέση στην καρδιά των καταναλωτών, καινοτομεί για μια ακόμη φορά και παρουσιάζει τα νέα Extreme Burgers σε πέντε μοναδικές, λαχταριστές γεύσεις!

Το μυστικό των Extreme Burgers είναι το νέο, μεγάλο αφράτο και ζουμερό μπιφτέκι από βοδινό ή κοτόπουλο σε συνδυασμό με επιλεγμένα υλικά που απογειώνουν τη γεύση. Σερβίρονται και σε deluxe έκδοση με dipates πατάτες και σως.

Δοκιμάστε Beef Cheddar με μπιφτέκι και red mayo sauce, Beef Bacon με μπιφτέκι, bacon και mayo mustard sauce, Chicken HoneyMustard με μπιφτέκι κοτόπουλο και σως ελαιόλαδο με μουστάρδα και μέλι, Chicken Cheddar με μπιφτέκι κοτόπουλο, red mayo sauce και τυρί και Chick nCrisp με φιλέτο κοτόπουλο πανέ και σως ελαιόλαδο με μουστάρδα και μέλι.

Ζήστε την πιο extreme εμπειρία γεύσης σε ένα από τα εστιατόρια Goody’s! Ζητήστε τα νέα χορταστικά Extreme Burgers σήμερα και απολαύστε τα με την παρέα σας ή καλέστε στο 18 365, το νέο πανελλαδικό τηλέφωνο Goodys delivery.

Νέα, μεγάλα Extreme Burgers από τη Goodys.

5 νέες συνταγές με βοδινό ή κοτόπουλο για extreme απόλαυση.