Εδώ και 30 χρόνια, η Χρυσή Ζύμη έχει αποστολή της το σημαντικό έργο της διαφύλαξης της ελληνικής γευστικής παράδοσης, μέσα από τις δημιουργίες ζύμης!

Με προσήλωση διαφυλάσσει την ιστορία των φύλλων, τα μυστικά της ζύμης και τις παραδοσιακές συνταγές του τόπου μας, μεταδίδοντάς τις από γενιά σε γενιά και διατηρώντας ζωντανή τη γευστική μας ιστορία.

Mε αυτό το όραμα και με έμπνευσή μας την ανάδειξη των αξιών της ίδιας της μάρκας, παρουσιάζουμε το νέο website της Χρυσής Ζύμης. Μίας σελίδας που σχεδιάστηκε ώστε να αναδεικνύει την ποιότητα, την παράδοση και την καινοτομία των προϊόντων που με ασφάλεια και φροντίδα προσφέρουμε τόσα χρόνια στους καταναλωτές μας.

Βασικός σκοπός του νέου site υπήρξε η ανάδειξη των προϊόντων ζύμης, η  ανάπτυξη της κατηγορίας και ταυτόχρονα η απόκριση στις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτικού κοινού για διαρκή αναζήτηση νέων, πρωτότυπων συνταγών για ευφάνταστες δημιουργίες. Επιπλέον, ανταποκρινόμενοι στη διαρκή ανάπτυξη των οnline πωλήσεων, αναπτύχθηκε στο site και ένα εξαιρετικά σημαντικό εργαλείο που επιτρέπει στους επισκέπτες να αγοράσουν τα προϊόντα της επιλογής τους, μέσα από τα ηλεκτρονικά καταστήματα του λιανεμπορίου που τα διαθέτουν. Το πλούσιο οπτικό υλικό και η πληθώρα θεμάτων, συνταγών και tips δίνουν την ευκαιρία  στους επισκέπτες του xrisizimi.gr να περιηγηθούν σε ένα εύχρηστο και πρακτικό site που ξεχωρίζει για  τον… λαχταριστό σχεδιασμό του!

Πλοηγηθείτε στο νέο, φρεσκοψημένο site της Χρυσής Ζύμης και ενημερωθείτε για προϊόντα και δημιουργίες ζύμης τόσο νόστιμες, τόσο σπιτικές, που όλοι θα σας ζητούν τη συνταγή!

https://xrisizimi.gr