• Βραβείο ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ–TOP FOOD SUPPLIER:

 Το Ειδικό βραβείο του ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ–TOP FOOD SUPPLIER θεσπίστηκε πέρυσι και απονέμεται στη ΔΕΛΤΑ, για 2η συνεχόμενη χρονιά, από την κριτική επιτροπή του θεσμού των Super Market Awards 2020.

Η αγαπημένη εταιρία γαλακτοκομικών έλαβε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τα περισσότερα βραβεία μεταξύ των προμηθευτών ταχυκίνητων προϊόντων. Ειδικότερα, η ΔΕΛΤΑ απέσπασε τρία χρυσά και τρία ασημένια βραβεία για τις πρωτοβουλίες της στη δημιουργία νέων προϊόντων και νέων συσκευασιών, τα επιτυχημένα επαναλανσαρίσματα, αλλά και την υπεύθυνη λειτουργία της.

  • Τρία Χρυσά βραβεία:

Η ΔΕΛΤΑ απέσπασε 3 χρυσά βραβεία για την επιδραστική καμπάνια της «Για κάθε τι που αξίζει» (ήταν από τους πρώτους που στήριξε το #menoumespiti), για το επιτυχημένο επαναλανσάρισμα του φρέσκου χυμού LIFE, καθώς και για το Πρόγραμμα Eταιρικής Yπευθυνότητας και τη διαχρονική στήριξή της στα Παιδικά Χωριά SOS.

  • Τρία Ασημένια βραβεία:

Παράλληλα, έλαβε 3 ασημένια βραβεία για το επαναλανσάρισμα της σειράς VITALINE, για το νέο προϊόν MILKO Protein, καθώς και για τη νέα συσκευασία του φρέσκου χυμού LIFE.

Τα βραβεία Supermarket Awards, στα οποία η ΔΕΛΤΑ έχει διακριθεί πολλές φορές, έχουν στόχο να αναδείξουν τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες που υλοποιήθηκαν από επιχειρήσεις, σούπερ μάρκετ και προμηθευτές FMCG και επιφέρουν ουσιαστικό κοινωνικό και οικονομικό αποτέλεσμα.

H Έλια Μπαϊμά, Marketing Director, δήλωσε σχετικά με τη βράβευση: «Όλοι εμείς στην οικογένεια της ΔΕΛΤΑ νιώθουμε υπερήφανοι για την αναγνώριση, για μια ακόμη χρονιά, της προσπάθειας μας να εργαζόμαστε για «κάθε τι που αξίζει» και να επιτυγχάνουμε κάθε χρόνο υψηλότερους στόχους. Η Δέλτα παραμένει εδώ και δεκαετίες αγαπημένο brand στη συνείδηση της ελληνικής οικογένειας, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα που απαντούν στις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες. Παράλληλα, παρά τις προκλήσεις της χρονιάς που διανύουμε, στη Δέλτα κοιτώντας το μέλλον, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε μια σειρά καινοτόμων προϊόντων, τα οποία προσφέρουν προστιθέμενη αξία, τόσο στην αγορά, όσο και στην καθημερινότητα των καταναλωτών που μας εμπιστεύονται. Η διάκριση όλων αυτών των πρωτοβουλιών, μας γεμίζει χαρά και ευθύνη να συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε.»