Γάλα και γιαούρτι για όλη τη νέα σχολική χρονιά, σε ευάλωτες πολύτεκνες οικογένειες από τη ΔΕΛΤΑ

Η ΔΕΛΤΑ βρίσκεται σταθερά και με ευαισθησία δίπλα στην ελληνική κοινωνία, μέσα από το διαρκές πρόγραμμά της «Φροντίδα και Χαμόγελα», δίνοντας προτεραιότητα στα παιδιά. Με την ευκαιρία της νέας σχολικής χρονιάς, η εταιρεία γαλακτοκομικών σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», ξεκινά τη στήριξη ευάλωτων πολύτεκνων οικογενειών.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία ΔΕΛΤΑ θα καλύψει τις ανάγκες, σε γάλα και γιαούρτι, των παιδιών πολύτεκνων οικογενειών με μηδενικό ή πολύ χαμηλό εισόδημα, για όλη τη νέα σχολική χρονιά, ξεκινώντας από σήμερα μέχρι και τον Ιούνιο 2021. Παράλληλα, στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος, η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» θα παρέχει συμβουλευτική ενδυνάμωση και καθοδήγηση σε αυτές τις οικογένειες, με σκοπό να τις βοηθήσει να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να βελτιώσουν την κατάστασή τους.

Επίσης, με την ευκαιρία της νέας σχολικής χρονιάς, η ΔΕΛΤΑ και οι εργαζόμενοί της, υλοποίησαν για 3η χρονιά την πρωτοβουλία «Σχολικά χαμόγελα», μέσω της οποίας προσέφεραν σχολικές τσάντες γεμάτες με κασετίνες, τετράδια και γραφική ύλη, σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη, ώστε να επιστρέψουν με χαρά και αισιοδοξία στο σχολείο τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΔΕΛΤΑ υλοποιεί ήδη κοινωνικό πρόγραμμα σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», για σίτιση κάθε μήνα μονογονεϊκών οικογενειών με μορφή διατακτικών σε supermarket.

Ο κ. Ιωάννης Παπαδάτος, Αντιπρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία με τη ΔΕΛΤΑ:

«Ευχαριστούμε θερμά τη ΔΕΛΤΑ και τους  εργαζομένους  της,  που είναι  δίπλα στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» βοηθώντας την  έμπρακτα στο έργο της να στηρίξει παιδιά και οικογένειες, που βρίσκονται σε ανάγκη. Ειδικά σε αυτή τη δύσκολη χρονική συγκυρία λόγω της πανδημίας, η ευγενική προσφορά τους συμβάλλει στο να προσφέρουμε μια ποιότητα ζωής στα  παιδιά που αγκαλιάζει η Ένωση.»

Η εταιρεία γαλακτοκομικών ΔΕΛΤΑ στέκεται για περισσότερα από 68 χρόνια δίπλα στην ελληνική οικογένεια και θα συνεχίσει να προσφέρει με κάθε μέσο στους συνανθρώπους μας, ανταποκρινόμενη στις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν σήμερα πολλές οικογένειες στη χώρα μας.