Η νέα ξεχωριστή διαφημιστική καμπάνια των everest αναδεικνύει την αξία της καθημερινότητας

 

Ακόμη κι αν τους τελευταίους μήνες έχουν αλλάξει πολλά, κάποιες διαχρονικές αλήθειες παραμένουν. Όπως η αξία εκείνων των ανθρώπων που έχουν ο καθένας τον δικό του σημαντικό ρόλο μέσα στο σύνολο: των «ηρώων της διπλανής πόρτας», δηλαδή όλων μας.

Η νέα καμπάνια των everest αναδεικνύει στιγμές από την καθημερινότητα αυτών των ηρώων, των οποίων οι  δραστηριότητες, οι συνήθειες ακόμα και τα επαγγέλματα τους καθιστούν σημαντικούς και ξεχωριστούς. Γιατί όσο διαφορετικός και εάν είναι ο καθένας από εμάς, ο δρόμος που έχει επιλέξει να ακολουθήσει και η καθημερινή του αποστολή είναι εξίσου ουσιαστική.

Σε αυτόν τον δρόμο τα everest είναι πάντα εκεί και έχουν αντίστοιχα τον δικό τους ρόλο, και αυτός είναι να στηρίξουν την καθημερινή αποστολή του κάθε ανθρώπου. Ο δρόμος των everest είναι να βοηθήσει τους καθημερινούς αυτούς ήρωες να διανύσουν τον δικό τους δρόμο, δίνοντάς τους την απαραίτητη ενέργεια, ώστε να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους. Για να το πετύχουν αυτό, θα παρουσιάσουν σύντομα νέες, καινοτόμες υπηρεσίες οι οποίες έχουν σχεδιαστεί με στόχο να αναβαθμίσουν συνολικά την καταναλωτική εμπειρία στο πλαίσιο των νέων συνθηκών, που έχουν διαμορφωθεί στην καθημερινότητα των πελατών τους.

Η νέα καμπάνια των everest αναδεικνύει τις βασικές αξίες της μάρκας, δηλώνοντας ένα ηχηρό παρόν, ως μια μάρκα διαχρονική και σύγχρονη, που έχει ενεργό ρόλο στην καθημερινότητα του Έλληνα καταναλωτή.

Δείτε εδώ το νέο τηλεοπτικό σποτ των everest

anoigoun_to_dromo_sou