Το MILKO της ΔΕΛΤΑ, δεν διακρίνεται μόνο για την πλούσια σοκολατένια γεύση του, διακρίνεται σταθερά και στα ERMIS AWARDS, τον πιο σημαντικό θεσμό βράβευσης της δημιουργικότητας στην επικοινωνία στην Ελλάδα.

Φέτος, η ομάδα του MILKO κατέκτησε 8 σημαντικά βραβεία και βρέθηκε ψηλότερα από κάθε άλλη φορά.

Συγκεκριμένα, η καμπάνια «MILKO καν΄το αληθινό – THE DREAM», με πρωταγωνιστές τους αδελφούς Αντετοκούμπο, κέρδισε το βραβείο GRAND ERMIS στην κατηγορία παραγωγής διαφημιστικών ταινιών, ενώ για τη μουσική της ταινίας κέρδισε το ERMIS SILVER.

H ψηφιακή καμπάνια του MILKO «Στο Worldcup κάναμε τους Κινέζους» κατά την περίοδο του Mundobasket, κέρδισε το ERMIS GOLD στην κατηγορία Digital.

Η καμπάνια «Βάρη» για το MILKO PROTEIN, σήκωσε το ERMIS SILVER στην κατηγορία των υπαίθριων διαφημίσεων και το ERMIS BRONZE στην κατηγορία των καταχωρήσεων. Αντίστοιχα ERMIS BRONZE κέρδισε η διαφημιστική ταινία, η ιστοσελίδα «kantoalithino.milko.gr», αλλά και η ευρηματική καμπάνια Planning out of the panel στην κατηγορία υπαίθρια διαφήμιση.

Για μια ακόμη φορά η ομάδα του MILKO σάρωσε τις διακρίσεις, με τον Γιάννη και τον Κώστα  Αντετοκούνμπο να βάζουν τρίποντο και στα βραβεία επικοινωνίας! Εξάλλου η έμπνευση που μας δίνουν, μέσα και έξω από το παρκέ, συνδυάζεται πάντα με τη μοναδική γευστική εμπειρία του MILKO, που μας κάνει να σηκώνουμε «ψηλά το κεφάλι».

Απολαύστε τα βίντεο στο:

https://www.youtube.com/watch?v=KCZ5o2t3ZPc

https://www.youtube.com/watch?v=rC2hhRgJenA

https://www.facebook.com/140023232736531/videos/2528912327380594/

MILKO KANTOALITHINO