Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το «1ο Προϊοντικό Σχολείο» που διοργανώθηκε από την εταιρία γαλακτοκομικών προϊόντων ΔΕΛΤΑ σε συνεργασία με την αλυσίδα Μασούτης, με στόχο την εκπαίδευση των στελεχών του νέου δικτύου της Μασούτης στις προϊοντικές κατηγορίες ψυγείου, στις οποίες δραστηριοποιείται η ΔΕΛΤΑ, αλλά και την παρουσίαση των πλανογραμμάτων της αλυσίδας στα καταστήματα της Αττικής.

Ειδικότερα, στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, τα έμπειρα στελέχη της ΔΕΛΤΑ από τη Διεύθυνση Marketing και ο Διευθυντής Ζώνης Γάλακτος κος Ιωάννης Βασταρδής, παρουσίασαν την ιστορία της εταιρείας και ανέλυσαν τη διαδικασία παραγωγής και τους διαφόρους τύπους γαλακτοκομικών προϊόντων, χυμών (φρέσκων και μακράς διαρκείας) και τσαγιού.

Στο δεύτερο μέρος, ο Υπεύθυνος Διαχείρισης των κατηγοριών της Μασούτης, κος Γεώργιος Κανταρτζής, ανέπτυξε εκτενώς τα πλανογράμματα και τα πλάνα της αλυσίδας για το 2019, για την περιοχή της Αττικής.

Και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την εκδήλωση και δήλωσαν ότι θα ακολουθήσουν σύντομα και άλλες παρόμοιες ενέργειες, σαν αποτέλεσμα της πολύ καλής μεταξύ τους συνεργασίας.