Φέτος, στα Goody’s Burger House η Σαρακοστή γίνεται απόλαυση! Τα Μεσογειακά γεύματα επιστρέφουν και προσκαλούν τους λάτρεις των αυθεντικών νηστίσιμων γεύσεων σ’ ένα απολαυστικό ταξίδι. Πρωτότυπες προτάσεις, με βάση τα θαλασσινά και τα φρέσκα λαχανικά, καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις και αποτελούν την ιδανική επιλογή για την περίοδο της νηστείας αλλά και για ένα γρήγορο κι ελαφρύ γεύμα.

Τα Μεσογειακά των Goody’s Burger House παρουσιάζουν 13 αυθεντικές νηστίσιμες συνταγές με νέες και πρωτότυπες γευστικές προτάσεις, όπως το Mexican Burger Λαχανικών με καραμελωμένα κρεμμύδια, nachos και νηστίσιμη mayo sauce, αλλά και δύο επιπλέον επιλογές με βάση τα ζυμαρικά, που θα βρείτε αποκλειστικά στα Goodys Burger House: τα Νηστίσιμα Λαζάνια Λαχανικών με μανιτάρια, πιπεριές, καρότο, τομάτα, νηστίσιμη bechamel και marinara sauce, αλλά και τη δροσερή Σαλάτα Ζυμαρικών με fusilli, ψητές πιπεριές και κολοκύθι, τομάτα, νηστίσιμη mayo sauce, τραγανά chips κρεμμυδιού, άρωμα καπνιστής πάπρικας και μαϊντανού.

Επιπλέον, για άλλη μια χρονιά, τους λάτρεις των Μεσογειακών περιμένει η μεγάλη ποικιλία από τα κλασικά και αγαπημένα νηστίσιμα πιάτα: Γεύμα Μεσογείου με γαρίδες ή καλαμαράκια, Club Sandwich με ψητά λαχανικά, Burger με καλαμαράκια ή μπιφτέκια Γαρίδας αλλά και οι δροσερές σαλάτες Κρήτης και Caesars με γαρίδες.

Απολαύστε τα Μεσογειακά των Goodys Burger House στο κοντινότερο κατάστημα αλλά και στο σπίτι ή στο γραφείο μέσω του goodysdelivery.gr και του Goodys app.

Mesogeiaka_1100x300px