logo-xrusi-zumi-den-etuxe-petuxe xoris skiaΤη νέα σειρά μίας ακόμη αυθεντικής σπιτικής συνταγής φέρνει κοντά σας η Χρυσή Ζύμη και παρουσιάζει τη Χορευτή!

Το τραγανό, κυματιστό φύλλο της, ζυμωμένο με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, αγκαλιάζει τη λαχταριστή γέμιση από τα εκλεκτότερα υλικά της ελληνικής παραδοσιακής διατροφής.

 

Αυτή η ιδιαίτερη κίνηση του φύλλου ήταν και η έμπνευση για την ονομασία «Χορευτή» αλλά και για την καμπάνια επικοινωνίας που ανακαλύπτει τον χορό παντού:
στις oμορφιές της Ελλάδας, στην παράδοση του τόπου μας, στις σπιτικές εικόνες που μας μεγάλωσαν και, τώρα, μπαίνει στα σπίτια μας με μια νέα γεύση που ήρθε και θα αγαπηθεί! Η καμπάνια ξεκίνησε με τηλεοπτικό teaser και εξελίσσεται σε όλα τα μέσα με τηλεοπτικό σποτ, καταχώριση, outdoor παρουσία, instore promo σε επιλεγμένα supermarket και πλάνο digital επικοινωνίας.

 

Μπείτε κι εσείς στον χορό της νοστιμιάς και της πιο τραγανής απόλαυσης μίας αυθεντικής σπιτικής συνταγής, ανακαλύπτοντας τη Χορευτή σε τρεις γευστικές επιλογές!

 

fetaΧορευτή Τυρόπιτα: με Φέτα, Καπνιστό τυρί Μετσόβου και Γραβιέρα Κρήτης
για όσους αγαπούν τις αυθεντικές γεύσεις!

 

 

 

spinachΧορευτή Σπανακόπιτα: με Σπανάκι, Μυζήθρα, Πράσο και Φέτα
για τους λάτρεις της παράδοσης!

 

 

 

chickenΧορευτή Κοτόπιτα: με Κοτόπουλο, Γραβιέρα και Πιπεριές
για την πιο ιδιαίτερη εκδοχή της νοστιμιάς!

 

 

 

 

Χρυσή Ζύμη. Δεν έτυχε…Πέτυχε!

Μάθετε περισσότερα εδώ

www.xrisizimi.gr   |   fb/xrisizimi   |   Instagram/xrisizimi