Γάλα: το πιο πολύτιμο διατροφικά αγαθό!  Γάλα για γερά οστά και δόντια, γάλα για ωραίο δέρμα, γάλα για την αναδόμηση των μυών, αλλά και για μείωση της κούρασης ….τόσο πολλοί οι λόγοι να πίνουμε γάλα σε όλα τα στάδια της ζωής μας!

Με αφορμή την 1η Ιουνίου, την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος, η ΔΕΛΤΑ γιόρτασε για μία ακόμη χρονιά την αξία του γάλακτος, με ένα διαγωνισμό, ζητώντας από τους χρήστες να γράψουν με σχόλιο το δικό τους λόγο που πίνουν γάλα, στην επίσημη σελίδα της ΔΕΛΤΑ στο Facebook. Παράλληλα, για κάθε σχόλιο η ΔΕΛΤΑ προσφέρει ένα λίτρο γάλα στα Παιδικά Χωριά SOS, βοηθώντας το έργο των Μητέρων SOS.  Το κοινό ανταποκρίθηκε θερμά και μέσα σε δύο ημέρες συγκεντρώθηκαν 12.000 ποτήρια γάλα που θα προσφερθούν στα παιδιά, καλύπτοντας βασικές διατροφικές τους ανάγκες και συνεισφέροντας στη σωστή ανάπτυξή τους, στο πλαίσιο της ουσιαστικής συνεργασίας και έμπρακτης υποστήριξης που παρέχει η ΔΕΛΤΑ στα Παιδικά Χωριά SOS.

Για πάνω από 65 χρόνια, η ΔΕΛΤΑ φροντίζει να φέρνει το 100% ελληνικό φρέσκο γάλα καθημερινά στα σπίτια μας. Παράλληλα, με κάθε ευκαιρία, προσφέρει δωρεάν προϊόντα της στην κοινωνία, δίνοντας προτεραιότητα στο παιδί και την οικογένεια. Διαθέτει για το σκοπό αυτό περισσότερες από 1.000.000 μερίδες προϊόντων της κάθε χρόνο, αποδεικνύοντας την κοινωνική της ευαισθησία με πράξεις.

DELTA_SOS18