Τη διάκριση Best Workplace 2018 απέσπασε η εταιρεία Μπάρμπα Στάθης στην έρευνα που διεξάγει κάθε χρόνο το Great Place to Work για την ανάδειξη των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα.

Η Μπάρμπα Στάθης διακρίνεται για ακόμη μία φορά ως ένας από τους δέκα κορυφαίους εργοδότες, επιβεβαιώνοντας ότι η εταιρεία έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία μεγάλη ελληνική οικογένεια, τα μέλη της οποίας -οι εργαζόμενοί της- χαρακτηρίζονται από την ομαδικότητα, τον σεβασμό και την αφοσίωσή τους.

Mε πορεία 50 χρόνων, η Μπάρμπα Στάθης αναγνωρίζει και επιβραβεύει την εργατικότητα, την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα των εργαζομένων της μέσα από προγράμματα εκπαίδευσης και σχήματα αναγνώρισης που έχει θεσπίσει. Παράλληλα, επιβραβεύεται έμπρακτα από τους Έλληνες καταναλωτές καθημερινά, καθώς φέρνει στο τραπέζι της ελληνικής οικογένειας τη φρεσκάδα των προϊόντων Μπάρμπα Στάθης αλλά και τις σπιτικές δημιουργίες της Χρυσής Ζύμης.

Η έρευνα Best Workplaces διεξάγεται στην Ελλάδα περισσότερα από 15 χρόνια από το Great Place to Work Institute Hellas και στοχεύει στην ανάδειξη των επιχειρήσεων που διακρίνονται για την προσήλωση στο Ανθρώπινο Δυναμικό τους.