forkyΠοιοτικό, καθημερινό φαγητό σε προσιτές τιμές που έρχεται στο σπίτι ή στο γραφείο σου με τρία κλικ!

Αυτό είναι το μυστικό πίσω από τη μεγάλη επιτυχία του forky.gr που χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως το “delivery της νέας εποχής”. Μετά την ένταξή του στη μεγάλη οικογένεια της Vivartia τον περασμένο Νοέμβριο, το forky επανήλθε δυναμικά από τα μέσα Απριλίου.

Με βάση τη μοντέρνα ελληνική κουζίνα και τις γνωστές συνταγές, η ομάδα των chef του forky προσφέρει καθημερινά τρεις διαφορετικές επιλογές για κυρίως πιάτο και μια σαλάτα. Το μενού είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί κανείς να χρησιμοποιεί την υπηρεσία καθημερινά εξασφαλίζοντας μια ισορροπημένη διατροφή, λόγω της μεγάλης ποικιλίας αλλά και των θερμιδομετρημένων μερίδων.

Η γκάμα των κυρίως πιάτων περιέχει ευφάνταστες συνταγές όπως κοτόπουλο με σάλτσα teriyaki και πουρέ από φρέσκες πατάτες, κριθαρότο λαχανικών και ψητή πέρκα με ζεστή πατατοσαλάτα, αλλά και πιο παραδοσιακές όπως μπριάμ, γίγαντες φούρνου και σπανακόρυζο. Και βέβαια, προσφέρει και πιο “light” επιλογές όπως μπιφτεκάκια κοτόπουλου ή σολομό στη σχάρα με λαχανικά ατμού. Η φαντασία δεν λείπει και από το μενού των σαλατών, με συνταγές όπως η Πράσινη σαλάτα με μανούρι, cranberries και dressing από ρόδι ή η Σαλάτα με φακές, τόνο, κάπαρη και ελιές. Όλες οι συνταγές προετοιμάζονται καθημερινά με φροντίδα, χρησιμοποιώντας επιλεγμένα & ποιοτικά υλικά, με γνώμονα πάντα τη γεύση και την ισορροπία.

Πλέον η υπηρεσία είναι διαθέσιμη και το Σάββατο, ενώ το ωράριο λειτουργίας είναι από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 6:30 το απόγευμα. Το menu forky θα διανέμεται  μέσω του ευρύτατου δικτύου διανομής της Goody’s, ώστε να καλυφθεί το μεγαλύτερο μέρος της Αττικής, ενώ σύντομα η υπηρεσία θα επεκταθεί και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Μπείτε σήμερα στο www.forky.gr για να ανακαλύψετε το νόστιμο φρεσκομαγειρεμένο φαγητό που θα γίνει η καθημερινή σας συνήθεια!