Το VIBE by Life της ΔΕΛΤΑ, στο πλαίσιο της ΧΡΥΣΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ του SKYRUNNER GREECE SERRIES 2018, πρωταγωνίστησε στο Taygetos Challenge, τον πρώτο αγώνα που άνοιξε την αυλαία της διοργάνωσης.

Η βραβευμένη σειρά VIBE by Life της ΔΕΛΤΑ, που διακρίθηκε ως Best Sports or Fitness Drink στο πλαίσιο των 13ων ετήσιων World Beverage Innovation Awards, είναι το μόνο 100% φυσικό ενεργειακό ποτό με χυμό φρούτων, πλούσιο σε υδατάνθρακες, φυσική καφεΐνη, γκουαρανά και βιταμίνες. Η σειρά παράγεται στην Ελλάδα και κυκλοφορεί σε 3 απολαυστικές γεύσεις, Raspberry – Goji Berry, Kiwi – Starfruit και Tropical Fruits.

To Taygetos Challenge 2018 είχε μεγάλη επιτυχία, με τους δρομείς να ξεπερνούν τους 600, ενώ η τοπική κοινωνία αγκάλιασε τη συγκεκριμένη διοργάνωση και καταχειροκρότησε όλους τους συμμετέχοντες!

Η ΔΕΛΤΑ στηρίζει πρωτοβουλίες που προάγουν τον αθλητισμό και αναδεικνύουν τις αξίες του, έτσι δεν θα μπορούσε να μην είναι δίπλα στους δρομείς του SKYRUNNER GREECE SERRIES.  Στο πλαίσιο αυτό το VIBE by LIFE ανανεώνει το ραντεβού του με τους δρομείς για τους επόμενους αγώνες του πρωταθλήματος: Μονοπάτι Παρνασσού 22-23 Απριλίου, Tihio Race 12-13 Μαΐου, Ursa Trail 28 Μαΐου, Olympus Marathon 24 Ιουνίου, Zagori Mountain Running 24 Ιουνίου, Μαραθώνιος Οίτης «Ηρακλής» 17 Σεπτεμβρίου και τέλος AlpamayoPRO Trail Race 08 Οκτωβρίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στο site της διοργάνωσης:

http://www.skyrunner.gr/