Το εμβληματικό κατάστημα της Κηφισιάς κερδίζει το βραβείο Best Retail Coffee Store 2017 στα Retail Business Awards

FLOCAFE_EspressoRoomΤα Flocafé Espresso Room, συμπληρώνοντας 25 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ελληνική και Διεθνή αγορά, παρέλαβαν το βραβείο Best Retail Coffee Store 2017 στο πλαίσιο των Retail Business Awards, για το εμβληματικό κατάστημα στον ιστορικό Πύργο Κηφισιάς.

Η ιστορική αλυσίδα, η οποία αριθμεί περισσότερα από 60 καταστήματα, συνεχίζει τη δυναμική της ανάπτυξη τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ πρόσφατα τιμήθηκε για την επιτυχή ανανέωση του concept της στα βραβεία franchise. Οι σημαντικές αυτές διακρίσεις επιβραβεύουν την εξέλιξη του concept, του οποίου η φιλοσοφία επικεντρώνεται στην προσφορά της απόλυτης εμπειρίας καφέ σε όλους τους πελάτες του. Επιπλέον, αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της προσπάθειας των ανθρώπων του Flocafé Espresso Room για διαρκή καινοτομία και ανανέωση.

Η κ. Κατερίνα Παπαγεωργίου, Chief Operating Officer του Ομίλου Εστίασης της Vivartia, παραλαμβάνοντας το βραβείο εξέφρασε την ικανοποίηση της ομάδας του Flocafé Espresso Room γι’ αυτή τη διάκριση αναφέροντας: Το κατάστημα της Κηφισιάς που βραβεύεται σήμερα, αποτελεί ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της ανανέωσης του Flocafé Espresso Room σε όλα τα επίπεδα: προιοντικά, με διαρκή καινοτομία στην γκάμα του καφέ και κατηγορίες όπως το αγαπημένο brunch, σε επίπεδο εξυπηρέτησης με τη διαρκή εκπαίδευση του εξειδικευμένου προσωπικού μας, και – πάνω από όλα – σε επίπεδο ατμόσφαιρας. Σε ένα κτήριο-ορόσημο, τον ιστορικό Πύργο της Κηφισιάς, συνδυάσαμε αρμονικά την κλασική αρχιτεκτονική του κτηρίου με το concept του Flocafé Espresso Room, δημιουργώντας ένα κατάστημα που ξεχωρίζει και αποτελεί προορισμό για όλους τους Αθηναίους.”

Η αλυσίδα Flocafé είναι μέλος του Ομίλου Εστίασης της Vivartia, του μεγαλύτερου Oμίλου Εστίασης στην Ελλάδα, ενός Ομίλου με όραμα για ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα.