Read Morelogo_deltaΗ ΔΕΛΤΑ παρουσιάζει τη νέα της ιστοσελίδα www.delta.gr, με ανανεωμένη και σύγχρονη δομή, αλλά και με αναβαθμισμένη αισθητική.

Η νέα ιστοσελίδα αναδεικνύει το όραμα και τις βασικές αξίες λειτουργίας της ελληνικής εταιρείας ΔΕΛΤΑ, μέσα από τους δικούς της ανθρώπους: τη δέσμευση στην ανώτατη ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων της, τη συνέπεια στην προσφορά φρέσκων προϊόντων προστιθέμενης αξίας, την επιμονή στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊοντικών προτάσεων και, τέλος, το μοναδικό εύρος της διανομής και διάθεσης των προϊόντων της, από άκρη σε άκρη αυτού του τόπου, σε 30.000 σημεία πανελλαδικά.

Παρουσιάζεται επίσης η στρατηγική και όλες οι δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας, που η ΔΕΛΤΑ υλοποιεί με συνέχεια και συνέπεια επί σειρά ετών με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη, αλλά και η εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας, καθώς αποστολή της είναι να πρεσβεύει διεθνώς την ελληνική διατροφή, με τα προϊόντα της να έχουν ήδη παρουσία σε πολλές χώρες του εξωτερικού, σε Ευρώπη, Ασία, Αμερική και Αφρική.

Νέα ενότητα αποτελεί και το χρονολόγιο της εταιρείας, με τους πιο σημαντικούς σταθμούς των 65 χρόνων ιστορίας της, αλλά και τις καινοτομίες που την εδραίωσαν στην ηγετική θέση που κατέχει διαχρονικά στην αγορά των γαλακτοκομικών προϊόντων.

Το νέο site της ΔΕΛΤΑ έχει σχεδιαστεί με σύγχρονη αισθητική και με βάση τις πιο πρόσφατες σχεδιαστικές διαδικτυακές τάσεις, προσφέροντας μοναδική εμπειρία πλοήγησης.

 

www.delta.gr