Η ΔΕΛΤΑ, με μεράκι και αφοσίωση, δημιούργησε και παρουσιάζει τη νέα σειρά παραδοσιακών ελληνικών τυριών ΔΕΛΤΑ, που παράγονται στο δικό της τυροκομείο στην Ελασσόνα Θεσσαλίας. Τα νέα τυριά, που παράγονται από 100% φρέσκο ελληνικό γάλα, με τη γνώση, την εμπειρία και το μεράκι των ντόπιων τυροκόμων της ΔΕΛΤΑ στην Ελασσόνα, έρχονται να κερδίσουν την προτίμηση των καταναλωτών.

Η ΔΕΛΤΑ με τη νέα αυτή σειρά τυριών απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες μέσα από τη χαρά του γλεντιού και υποδέχεται τα νέα τυριά με μια επικοινωνία που αποπνέει ελληνική παράδοση και ατμόσφαιρα λαϊκού πανηγυριού. Στην ίδια κατεύθυνση, η νέα σειρά τυριών κυκλοφορεί με ένα μοναδικό εικαστικό, εμπνευσμένο από τις λαϊκές παραδόσεις μας, που ξεχωρίζει στο σημείο πώλησης, αναδεικνύοντας την αυθεντικότητα και την παραδοσιακή γεύση των τυριών ΔΕΛΤΑ.

Αναζητήστε τη νέα σειρά τυριών στον πάγκο τυριών των Σούπερ Μάρκετ και στο ψυγείο συσκευασμένων τυριών: Παραδοσιακή και πολυβραβευμένη για τη γεύση της φέτα, πλούσιο κασέρι, ελαφρύ και γευστικό ανθότυρο, πικάντικη γραβιέρα και κεφαλογραβιέρα, καθώς και παραδοσιακό κεφαλοτύρι! Από το τυροκομείο μας στο τραπέζι σας, γεύση παράδοσης με την ποιότητα και την ασφάλεια της ΔΕΛΤΑ.

Νέα τυριά ΔΕΛΤΑ. Τυρί μας και καμάρι μας!

www.delta.gr

https://www.youtube.com/channel/UCuTGVFbWXhjcAOUTpXrKFmA

https://www.facebook.com/DeltaProducts/