Η ΔΕΛΤΑ συμμετέχει στην έκθεση Horeca 2018 που πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expο από 9-12 Φεβρουαρίου 2018. Στο περίπτερο της Α15 στην αίθουσα 4, η ομάδα ΔΕΛΤΑ Food Service θα παρουσιάσει τη νέα ολοκληρωμένη σειρά γαλακτοκομικών προϊόντων και χυμών, που σχεδιάστηκαν για να ικανοποιούν απόλυτα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του επαγγελματία που δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης και φιλοξενίας, αξιοποιώντας την εμπειρία των 65 χρόνων, αλλά και τη βαθιά γνώση της εταιρείας στο γάλα, στα γαλακτοκομικά προϊόντα και στους χυμούς.

Η ειδικά διαμορφωμένη σειρά προϊόντων της ΔΕΛΤΑ, περιλαμβάνει το καταξιωμένο γάλα ΔΕΛΤΑ Εasy, ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες του barista, τα αυθεντικά ελληνικά τυριά ΔΕΛΤΑ ΒΙΓΛΑ, τα νέα επιλεγμένα τυριά εξωτερικού ΔΕΛΤΑ Easy, τις κρέμες γάλακτος ΔΕΛΤΑ Εasy, τη φυτική κρέμα, τα γιαούρτια και το έδεσμα. Αντίστοιχη έρευνα και ανάπτυξη οδήγησε στην παρουσίαση των μοναδικών χυμών Life Easy, ειδικά σχεδιασμένων για να καλύπτουν τις ανάγκες του επαγγελματία barman.

Όλοι οι επαγγελματίες είναι ευπρόσδεκτοι στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, όπου θα πραγματοποιούνται γευστικές δομικές των επαγγελματικών προϊόντων ΔΕΛΤΑ.

 

www.delta.gr

https://www.youtube.com/channel/UCuTGVFbWXhjcAOUTpXrKFmA

https://www.facebook.com/DeltaProducts/