Η πρωτοποριακή σειρά γιαουρτιών DεLTα Mini Meals της ΔΕΛΤΑ βραβεύτηκε, την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017, στο Δουβλίνο, όπου διεξήχθη η απονομή των World Dairy Innovation Awards. Τα DεLTα Mini Meals έλαβαν την πρώτη διάκριση καινοτομίας σε δύο κατηγορίες: ως το Καλύτερο Γιαούρτι και ως το Καλύτερο Γαλακτοκομικό Σνακ. Διακρίθηκαν ανάμεσα σε συμμετοχές 20 χωρών σε 19 κατηγορίες, με κριτήριο πως απαντούν στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις και δίνουν μία νέα πνοή στην κατηγορία του γιαουρτιού.

Τα  DεLTα Mini Meals είναι μία σειρά γιαουρτιών που στηρίζεται στον συνδυασμό του στραγγιστού γιαουρτιού με 2% λιπαρά και μιας σειράς Ελληνικών γεύσεων, μαζί με overcup που περιέχει Κρητικά κριθαρένια παξιμαδάκια και κουταλάκι.

Οι απολαυστικές και χαρακτηριστικές γεύσεις είναι:

  • Αγγούρι με μυρωδικά
  • Πράσινες, κίτρινες και κόκκινες πιπεριές
  • Συστατικά της ελληνικής σαλάτας (ντομάτα, αγγούρι, ελιές, κρεμμύδι)
  • Πράσινη ελιά, βασιλικός και κάπαρη

Η πρόταση αποτελεί ένα πρακτικό, υγιεινό και γευστικό μίνι γεύμα με χαμηλά λιπαρά και σάκχαρα, αλλά υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και φυτικές ίνες.

Τα  DεLTα Mini Meals παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στη διεθνή έκθεση τροφίμων SIAL, τον Οκτώβριο του 2016, όπου προκάλεσαν μεγάλη αίσθηση και λανσαρίστηκαν στην Ιταλία στα μέσα Ιουνίου το 2017 με πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, να ακολουθούν άμεσα.

 

MM_EN_GroupPs_NoFat