Η εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, ηγέτης στην αγορά κατεψυγμένων λαχανικών και ζυμών στη χώρα μας, τιμήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά με τη διάκριση επιχειρηματικής αριστείας «Diamonds of the Greek Economy».

Ο Μπάρμπα Στάθης βρίσκεται στο πλευρό της ελληνικής οικογένειας και στηρίζει την ελληνική οικονομία, την κοινωνία και τους Έλληνες αγρότες, προσφέροντας καθημερινά στο τραπέζι μας λαχανικά τόσο φρέσκα όσο τη στιγμή που κόπηκαν. Παράλληλα, αναπτύσσει καινοτόμα προϊόντα, υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, με σκοπό να προάγει την υγιεινή διατροφή στην καθημερινότητα των Ελλήνων. Η εταιρεία αξιοποιεί τις δυνατότητες της ελληνικής γης και εφαρμόζει ένα σύστημα ολοκληρωμένης αγροτικής διαχείρισης στο πλαίσιο της συμβολαιακής γεωργίας, στηρίζοντας έμπρακτα τους Έλληνες αγρότες. Συνεργάζεται με περισσότερους από 1.300 Έλληνες αγρότες-παραγωγούς που συνεχώς αυξάνονται και διαχειρίζεται πάνω από 30.000 στρέμματα συνολικής καλλιέργειας. Παράλληλα, είναι ο σημαντικότερος παίκτης στην αγορά των προϊόντων κατεψυγμένων ζυμών με τη μάρκα ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ.

Η εταιρεία έχει αναπτύξει, με τα προϊόντα Μπάρμπα Στάθης και Χρυσή Ζύμη, σημαντική και αυξανόμενη εξαγωγική δραστηριότητα, από την Αμερική μέχρι την Αυστραλία, μέσα από την οποία πρεσβεύει τα οφέλη της ελληνικής διατροφής στο εξωτερικό.

Ο κ. Αντώνης Μαυριδόγλου, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, ανέφερε: «Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ αποτελεί λαμπρό παράδειγμα του πώς μια ελληνική εταιρεία που ηγείται στον κλάδο της μπορεί να συμβάλει στη στήριξη και ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.»

Τα βραβεία επιχειρηματικής αριστείας DIAMONDS of the GREEK ECONOMY απονέμονται κάθε χρόνο από την NEW TIMES PUBLISHING.