Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΛΤΑ και της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ κ. Αντώνης Μαυριδόγλου τιμήθηκε με τη διάκριση “EXCEPTIONAL MANAGER 2016”, για την προσφορά του στην Ανάπτυξη της Βιομηχανίας στον Κλάδο των Γαλακτοκομικών και των Κατεψυγμένων Τροφίμων, στο πλαίσιο του 16ου Συνεδρίου Marketing και Πωλήσεων.

Ο κ. Μαυριδόγλου, ευχαριστώντας για τη διάκριση, ανέφερε ότι και οι δύο εταιρείες, θυγατρικές της Vivartia, μέλη του Ομίλου MIG, συμβάλλουν σημαντικά και στηρίζουν την Ελληνική Οικονομία και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα, τόσο της κτηνοτροφίας, όσο και της αγροτικής παραγωγής στη χώρα μας. Τόνισε τη στρατηγική προτεραιότητα και σημασία που δίνουν οι δύο εταιρείες, εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα, στην καινοτομία και στην ποιότητα των προϊόντων που παράγουν, εφαρμόζοντας τις αυστηρότερες διαδικασίες και ελέγχους. Παράλληλα, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του για τη συμβολή τους στο να παραμένουν οι εταιρείες ΔΕΛΤΑ και ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ σταθερά πρώτες στην προτίμηση των καταναλωτών, με μάρκες αγαπημένες που εμπιστεύονται τα νοικοκυριά.

Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε στον κ. Αντ. Μαυριδόγλου η κα Ντόρα Μπακογιάννη, Βουλευτής ΝΔ.

Ακολούθησε η βράβευση των πλέον επιτυχημένων λανσαρισμάτων προϊόντων για το 2016 (Best Launching), στο πλαίσιο της οποίας, η ΔΕΛΤΑ διακρίθηκε στην κατηγορία Σοκολατούχο Γάλα για το Milko Φράουλα και στην κατηγορία Χυμού για το Life Ψυγείου Πεπόνι Μπανάνα Σταφύλι, και η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ για τα νέα προϊόντα Ολικής Άλεσης της Χρυσής Ζύμης, το Χωριάτικο φύλλο Ολικής Άλεσης & τη Σπιτική Τυρόπιτα με φύλλο Ολικής Άλεσης και γιαούρτι.

Το Συνέδριο Marketing και Πωλήσεων διοργανώνεται από το οικονομικό περιοδικό Τhe Business Review.